Şarkıcı Hadise'nin Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında 'Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşk yaşadığı' iddialarının ardından şikayetçi olduğu Seren Serengil, şarkıcı hakkında iftira davası açacağını duyurdu.

Hadise'nin suç duyurusu üzerine dün İstanbul Adalet Sarayı’na gidip ifade veren Serengil, “Hadise suç duyurusunda bulunmuş. Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik” dedi.

Serengil, Hadise’nin hangi konuda şikayetçi olduğu sorularına “Reza Zarrab ile yaşadığı gizli aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Zarrab’ın eski avukatı, Ebru Gündeş’in avukatı ve Ebru Gündeş’i şahit olarak gösterdik” sözleriyle yanıt verdi.

'İFTİRA ATMADIK'

Dava hakkında bugün programda konuşan Seren Serengil, şunları söyledi:

“Yayında iftira atmadık, mesajların arkasındayız. Reza Zarrab’ın avukatını arayarak mesajların ona ait olduğuyla ilgili teyit aldım. Mesajların doğru olduğunu öğrendim. İftira atıyorlar diyorsun da biz bunu niye yapalım. Biz bu zamana kadar kimseye iftira atmadık. Öyle olsaydı milyonlarca lira öderdik, RTÜK ve kanal izin vermezdi. Böyle bir şey olamaz. Ben bu mesajları geçen sene gördüm ama ifşa etmedim. Bana fake hesaptan geldiğinde avukatı arayıp sordum. Bu sene de bunların ilişkisi olduğu iddia edildiği için mesajlar gündeme geldi. Gazete ve diğer siteler bu mesajları yayınladığı için ben de konuşurum.”

Açacağı dava için Ebru Gündeş'i de şahit olarak gösterdiğini belirten yorumcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ebru Gündeş'i şahit yazdırdım. Ondan özür dileyerek ve iznini almadan. Bize çamur atılmasını kabul etmiyorum. Ebru Gündeş boşanma davasında da bundan bahsetti. Ben o davada adı geçen ünlü kadının kim olduğunu söylemesini istiyorum. Reza Zarrab’ın eski avukatının da dinlenmesini istedim. Kim yalan söylüyor, söylemiyor öğreneceğiz. 300 tane mesaj var bunları ben mi yazdım? Hadise’ye bu konuyla ilgili iftira davası açacağım. Böyle bir şey mümkün bile değil.”