Sen gittin ya hani o gün bu gündür bende yarasın. Tütün bastım üstüne dokunsam kanarsın. Sahipsiz bir sokak şairiyim. Hiç açılmamış yaralar edindim. Bilirim sızının ne demek olduğunu. Ve belki de bu yüzden hiç açılmamış yaralara hiç okunmamış şiirler yazarım. Hüzün alırım hüzün. Hadi balkondan bir hüzün fırlatın. Gözyaşı alırım hanım. Damla damla içime akıtırım. Ayrılık alırım ayrılık. Bütün ayrılıkları üstümde toplarım.
 
Sen gittin ya hani o gün bu gündür bende kalansın. Gözüm kaldı gözünde ne zaman ağlasam sızlarsın. Ne çok severdim bir bilsen. Bir bilsen ne çok özlerdim. İnce bir sızıydın yüreğime bırakırdım. Dudağıma inerdi sızı, dudağımı sıkar kanatırdım. Kanatırdım yüreğimde ki yarayı kabuğunu göğsümde taşırdım. Turnalar semah döner, türküler bizi söyler ağlardım. Gözlerine vuruldum en çok birde gözlerinde kayboldum. Ve belki de bu yüzden aşk’ta yalnız kalan ben oldum.
 
Sen gittin ya hani o gün bu gündür kalbimde atansın. Vaz geçemem bir türlü, akşam olur hüzün çöker çekilir elim ayağım canıma can katansın. Firari bir aşkın tam ortasındaydım. Kokladığım güller kanardı. Mevsimi yok sevmelerin. Cemre kalbime düşer toprak ayağımdan kayardı. Nasıl anlatayım sevgili. Ne kadar cümle kursam o kadar azsın. Yüreğe sığmayan cümleler şiire nasıl sığsın. Nasıl anlatayım sevgili. Ne kadar azsan o kadar çoksun. Öyle özlüyorum ki seni. Ne kadar varsan o kadar yoksun.
 
Sen gittin ya hani o gün bu gündür bende duransın. Hayalin geçer gözlerimden gözlerimde yatan gözlerimde uyanansın. Çelik mavisi düşler kurardım düşler denizinde. Sonra bir gemi gelirdi gözlerime demir atardı. Koynuma alırdım seni. Nefesin tenime değer tenin koynumda kalırdı.
 
Sen gittin ya hani. O gün bu gündür özlüyorum seni. Yokluğunda üşüyorum sevgili sabaha esir düşlerdeyim. Uzaklarda bir yerde yetim kalmış temiz sayfalar içinde, sana hasret şiirler yetiştiriyorum. Az açsan kollarını sevgili. Sevdamı şiire beleyip göğsüne serpiyorum. Sen gittin ya hani. Herkese sen diye baktım. Öyle çoğaldın ki bende. Elim koynumda kaldım. Şimdi dudağımda sızlayan bir çatlaksın. Dokunsam kanar, dokunmasam sızlarsın. Sensizlik öyle zor ki sevgili. Ne bırakırım ardından bakmayı ne de göze alırım ardıma bakmamayı.