Hemen her kadının beden ölçülerini 38 bedenin altına düşürmeye çalıştığı günümüzde büyük beden hanımların kıyafet bulabilmesi çok güç. Çünkü kadınlar için büyük beden kıyafet üreten marka oldukça az. Giyim ürünleri diğer markalarda ise en fazla 42 bedene kadar üretiliyor. Oysa büyük beden ürünler 44 bedenden başlıyor. Bu da büyük beden kadınları kendilerine uygun ebat ve ölçülerde kıyafetleri özel olarak diktirmeye ya da piyasada sınırlı çeşitliliği bulunan büyük beden kıyafetleri almaya itiyor. Üstelik bu iki yol da oldukça maliyetli. Yani, pahalı olmasının yanında çok kısıtlı model ve renk seçeneği bulunan piyasadaki büyük beden kıyafetlere 44 beden ve üstü kadınlar mahkûm edilmiş oluyor. Sementa ise yılların deneyimi ile ürettiği kaliteli tekstil ürünleri koleksiyonunda büyük beden hanımlara hitap eden parçalara da yer veriyor. Sementa büyük beden kadınların ihtiyacına her tür giyim ürününde cevap vermeyi başarmış. Sementa’nın büyük beden kategorisinde elbiseler, tişörtler, gömlekler, kazaklar, bluzlar, tunikler, pijamalar ve büyük beden kadın eşofman takımı çeşitleri bulunuyor. Böylece 44 beden ve bu beden ölçüsünün üzerindeki kadınlar da rahatlıkla kendilerine yakışan kaliteli, farklı model ve renkte kıyafeti Sementa’da bulabiliyorlar.

Sementa’nın Büyük Beden Eşofman Takımı Çeşitleri

Hangi bedende olursak olalım hepimiz giydiklerimizle kendimizi iyi hissetmeyi isteriz. Beğendimiz her giysiyi rahatça seçip giyebilmek hepimizin hakkıdır. Fakat büyük beden giysilerdeki alternatif kısıtlılığı bu hanımları fazlaca sınırlandırmıştır. Sementa büyük beden ölçülere sahip kadınlara özel olarak oluşturduğu koleksiyonuyla bu sorunu ortadan kaldırıyor. Fiyatlarıyla da yüzünüzü güldürecek olan Sementa, 44 beden ve üstü hanımlar için büyük beden eşofman takımlarını üretti.

Spor giyimin temel kıyafetlerinden olan eşofmanlar büyük beden kadınlara pek de hitap etmezler. Bunun nedeni eşofmanla beden ölçülerinin olduğundan daha da fazlaymış gibi görüneceği kaygısıdır. Oysa ki diğer kıyafetlerde olduğu gibi büyük beden eşofman takımı bayan modelleri arasında doğru seçim yapmak vücudunuzda kusurlu gördüğünüz bölgeleri kapatmanızı sağlayabilir. Önemli olan kendi beden ölçünüzü bilerek büyük beden eşofman seçiminizi kaliteli ürünlere imza atan markalardan yapmak. Son derece konforlu olan eşofman takımı bayan büyük beden modellerinde de sizi oldukça zarif ve şık gösterebilir. Sementa’nın büyük beden hanımlar için tasarladığı alt eşofmanlar düz kesim olduğu için sizi olduğunuzdan ince gösterir. Düz inen eşofman altının üst parçaları ise arkası uzun ve kalçayı kapatarak inip fit gözükmenizi sağlayan modellerdir. Sementa büyük beden eşofman takımları alt ve üst bedeninizdeki kusurları kapatarak zarafetinizi ortaya çıkarır ve çok şık gözükmenize olanak tanır. Ayrıca bu ürünler kaliteli penyeden üretildiği için içinde kendiniz çok rahat hissedersiniz. Sementa’nın geniş model ve renk seçenekleri bulunan büyük beden eşofman takımı bayan modellerine sahip olmak için mağazalarını ziyaret edebilir ya da internet sitesinden sipariş verebilirsiniz.