Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, muhalefet partilerince sıkça dile getirilen erken seçim çağrısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Selvi, erken seçimin anahtarının Bahçeli'nin elinde olduğunu, ancak onun da seçimlerin zamanında yapılmasını istediğini söyledi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'Erken seçimin anahtarı Bahçeli’nin elinde' başlığıyla yayımlanan yazısında 'muhalefetin her gün erken seçim istemesiyle erken seçimin gelmeyeceğini' söyledi. 

"Ancak bir kişi isterse erken seçim olur. Hemen Erdoğan dediğinizi duyar gibiyim ama değil" ifadesini kullanan Selvi, bu kişinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu söyledi. 

"Bu ülkede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli istediği takdirde erken seçime gidilir. Türkiye 3 Kasım 2002 seçimlerine ve 18 Haziran 2018 seçimlerine Bahçeli tarafından götürüldü" dediği yazısında şunları kaydetti:

"Bahçeli de 'Erken seçim talebi beyhude bir hevestir. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının haziran ayında yapılacaktır' dediğine göre erken seçim yok demektir. Bahçeli sadece erken seçim yok demiyor. Erken seçim isteyenleri ihanet cephesine yerleştiriyor."