“Asgari ücretli sevgiliniz olur mu” sorusuna verdiği “Benimle yaşayamaz. Erkeksi duyguları rencide olur. O yüzden davul bile dengi dengine. Erkek benden güçlü olmalı.” yanıtı gündem olan Selen Görgüzel, hemcinslerini kızdıracak açıklamalar yaptı. Selen Görgüzel, nafaka alan kadınları eleşirdi: Eski eşinden hala para almaya çalışıyorsun ama hayatında başka biri var... Bana çok adaletsiz ve saçma geliyor....

2. Sayfa'ya konuk olan Selen Görgüzel'in açıklamaları:

*Beni öyle bir yansıtıyorlar ki, sanki ben para yiyici kafa kopartan bir kadınım. Hayatım boyuna hiç erkek parası yememiş bir kadınım. İki eşimden de nafaka almadım. Nafaka nedir bilmiyorum. 

*Birbirine jest yapmak imkanlar doğrultusunda çok doğal bir şey. Bu sadece kadın erkek ilişkisinde değil, arkadaşlık ilişkisinde de böyle. Çok yakın arkadaşıma, imkanlarım doğrultusunda onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım. Bu sevdiğim insanı mutlu etme çabasıdır. Bunun kadını erkeği yok ayrıca... Günümüzdeki çalışma şartları, yaşam koşulları, birbirimizi tercih ettiği yaşantıların sonlanmasından sonraki bu yemeci kadınların erkeklerin üzerine atlaması beni çok irite ediyor.

Selen Görgüzelden nafaka çıkışı: Ne bu taşıyıcı annelik mi

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan 9 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mart ayında bitirdi. 

*Nafaka ve tazminat anlamında... Bir kadın olarak bu benim işime gelen bir şey olması lazım ama rahatsız ediyor. Çok adaletsizce geliyor. Benim bir oğlum olsa; yıllarca çalışsın çabalasın, emek etsin. Sonra bir kıza aşık olsun. 2-3 ay evli kalsın, boşandıktan sonra bütün mal varlığını kadınla paylaşmak zorunda kalsın... Çok adaletsizce bir şey.

Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan 9 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mart ayında bitirdi.