Demokrat Haber, Oggito, Edebiyat Haber, Artı Gerçek, K24 ve başka platformlarda edebiyat ve sinema gibi türlerle ilgili yaptığı/yazdığı yorumlarla/yazılarıyla adına sıkça rastladığımız yazar Sedat Sezgin’in önümüzdeki hafta itibariyle Ange Yayınları etiketiyle “Emma Beni De Davet Etti” adlı deneme kitabı raflardaki yerini alacak.

Tanıtım Bülteninden:

Belki de tüm kötülüklerin kaynağı sadece kendi önündekini görmektendir, bu da mağaranın içine sızan ışığın peşinden gideni daha zorlu bir yere taşır: Zincirlerinden kurtulmaktan korkan çoğunluğun hiddetinin/şiddetinin önüne koyarak. Yazar Sedat Sezgin’nin yazılarında zincirlerinden kurtulmaya çalışan bir bilincin çabasına tanık olacaksınız.

IMG-20230116-WA0016

Sedat Sezgin kimdir?

1981 Batman doğumlu. Çocukluğunu köyde geçirdi. Lisans eğitimini sağlık alanında tamamladı. Yazın yaşamına öyküyle başladı. Sözcükler, Lacivert, Sincan İstasyonu, Şehir, Ekin Sanat gibi dergilerde öyküleri yayımlandı. Ayrıca Demokrat Haber, Oggito, Edebiyat Haber, Artı Gerçek, K24 ve başka platformlarda yaptığı okumalar ve çeşitli filmler üzerine yazılar yazdı. Yayımlanmış roman, öykü ve deneme kitapları var.