Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeğeniyle evli olduğunu belirttiği ve Facetime üzerinden yaptığı görüşmesini ifşa ettiği Serdar Ekşioğlu, açıklamalarda bulundu.

''ALLAH'INIZDAN BULUN''

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Ekşioğlu, sahibi olduğu Lazoil'in (Ekşioğlu Akaryakıt Ürünleri A.Ş) EPDK tarafından kapatılmasına "Böyle güzel ve dürüst iş yapan dağıtım şirketini sırf 60 bin ton yakıt satamadık diye EPDK tarafından önce kapatıldı sonra batırdınız. Ama ne kadar kaçakçılıkla alakalı soruşturma yiyen şirket varsa hepsi açık. Yatacak yeriniz yok. Allahınızdan bulun" diyerek tepki gösterdi.

ERDOĞAN'A SESLENDİ

Ekşioğlu, Erdoğan'a da seslenerek "Bunca emeğe alın terine yazık değil mi? Bu ülke de düzgün iş yapmanın bedeli bu mudur Sayın Cumhurbaşkanım" dedi.

''KONUŞACAĞIM''

"Konuşacak çok şey var bundan sonra ve konuşacağım. 6 aydır bir tane muhatap bulamadım derdimi anlatacağım" diyen Ekşioğlu, "Şimdi benim ekmeğime, emeğime çöktünüz. Bundan sonra #EPDK başkanı ve petrol dairesi başkanı tarafından nasıl yavaş yavaş ve acı içinde batırıldığımı anlatacağım. Bundan sonrası benim için tufan. Akşam görüşürüz" ifadelerini kullandı.

SOYLU'YA DA SESLENDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da seslenen Ekşioğlu, "Sayın Süleyman Soylu sizde size bağlı olan KOM Daire Başkanlığından bilgi alabilirsiniz, Ekşioğlu dağıtım şirketi her hangi bir usulsüzlük yapmış mıdır diye? Tek bir usulsüzlük yapmışsak vereceğiniz her cezaya razıyım. Değilse allahtan bulsun sebep olan kimse" diye yazdı.

Ekşioğlu'nun paylaşımları şöyle:

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, Ekşioğlu'yla görüşmesini "Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz" diyerek paylaşmıştı.