Bir sosyal medya kullanıcısının, Sedat Peker'in rüşvet iddialarının broşür haline getirilip Anadolu'da dağıtılması çağrısına pek çok Twitter kullanıcısı olumlu yanıt verdi.

Dedektif Joker adlı bit Twitter kullanıcısı, Sedat Peker'in rüşvet iddialarını broşür haline getirip Anadolu'da internet kullanmayan insanlara ulaştırma çağrısı yaptı.

Artı Gerçek'ten Yağmur Kaya'nın haberine göre, Dedektif Joker'in çağrısına pek çok Twitter kullanıcısı yanıt verdi.

Dedektif Joker, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Anadolu'da yaşayan akrabanızı arayın ve ona 'Sedat Peker'in dünkü ifşalarını gördün mü?' deyin. 'Hayır' diyecektir. İşte sorun burada başlıyor. Buradan açıklanan rezilliği Anadolu'daki halk görmüyor. Aklıma bu konu ile alakalı çok güzel bir fikir geldi. Var mısınız?

Sedat Peker'in ifşalarını anlaşılır bir dil ile broşür haline getirip basabilecek hayırsever matbaacılar arıyorum. Aynı zamanda bu broşürleri doğru noktalara dağıtabilecek vatan fedaisi gençler, sizlere de ihtiyaç olacak. Türkiye'nin her iline kargo yolu ile ulaştırılabilir.

'Ne yapabiliriz?' diye sorup duruyordunuz. Yapabilecek bir şey her zaman var. Bütün mesajları görüyorum. Gerekeni yapacağız. 1 kişinin bile 'acaba?' deyip sorgulaması bizim için yeterlidir. Karınca misali, tarafımız belli olsun."

Çağrıya gelen yanıtlar şöyle: