Sedat Peker’in İstanbul Beykoz’daki evinin önünde yaşanan silahlı saldırıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden biri tutuklandı.

BAE'de yaşayan Sedat Peker'in İstanbul'un Beykoz ilçesindeki evinin önünde yaşanan silahlı saldırı ile ilgili yapılan soruşturmada adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden birisi tutuklandı.

Beykoz'da 14 Eylül günü sabah 09.30'da gerçekleşen saldırıda evin önüne gelen bir arabanın içinden ateş edilmişti. Evdeki görevli Y.G.'ye 3 kurşun isabet etmiş, Y.G., ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenilmişti.

Saldırıyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, Ö.Ş.'nin, daha önceden tanıdığı Y.G.'yi alacak-verecek meselesi nedeniyle vurduğunu belirlemişti. Olayın ardından kaçan şüpheli Ö.Ş., polis ekiplerince yakalanmıştı. Y.G.'yi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli Ö.Ş.'ye ateş eden O.Ş. ve Y.Ş. de gözaltına alınmıştı.