Peker’in retweet ettiği paylaşımlardan biri de “Bu kez gümbür gümbür geliyor bence” yorumu oldu. Peker'in üst üste paylaşımları ve ‘basın danışmanı’ olduğu iddia edilen Emre Olur'un yaptığı "Tik tak, tik tak…" paylaşımı yeni videoların sinyali olarak yorumlandı.

'SEDAT PEKER'İ TÜRKİYE'YE GETİRMEK MÜMKÜN DE...'

Yine Peker'e ait olduğu bilinen Deli Çavuş hesabından bugün yapılan bir paylaşımda Türkiye'ye getirileceği iddialarını yanıtlayan Sedat Peker, "Troller hükümetin Suudi Arabistan ziyareti ile ilgili Sedat Peker’in paketlenip Türkiye’ye getirilmesi görüşmelerin bir ayağını oluşturuyor demişler. Sedat Peker'i Türkiye'ye getirmek mümkün de, sonrasında olacak gelişmelerin altından kalkabilmek bazıları için mümkün olacak mı?" ifadelerini kullandı.

'SEÇİMDEN SONRA KENDİSİ GELİR HERHALDE'

Peker'in bugün ayrıca bir kullanıcıya ait "Bence seçimden sonra zaten Sedat PEKER kendisi gelir herhalde…. Verdiği Sözler Var Çünkü" paylaşımını retweetlemesi de dikkat çekti.

UZUN SÜRE SESSİZ KALMIŞTI

Geçen yıl yayınlamaya başladığı videolarla gündeme gelen suç örgütü lideri Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) talimatıyla 24 Kasım’dan bu yana herhangi bir paylaşım yapmadı, 3 Temmuz’dan sonra da video yayınlamadı.

Sedat Peker, 5 ay süren aranın ardından geçtiğimiz günlerde ilk kez Twitter’da paylaşım yapmıştı.

BAE'de 'sosyal medya araçlarını kullanması kısıtlanan' Peker'e konan yasağın 'esnetileceği', hatta seçim öncesi 'konuşmaya hazırlandığı' iddia edilmişti.

Peker, 24 Nisan'daki paylaşımından sonra kendisi ve ailesinin yer aldığı bir fotoğrafı retweetlemişti.