Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili ve eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun kardeşi Zehra Taşkesenlioğlu'na olduğunu iddia ettiği bir video yayınladı.

Tweetlerinin video ile ilgili kısımlarında Peker, "Ben telefonla birkaç kez görüştüm. O da öldürüleceğini düşünüyor. Hatta eşi olan AK Parti'nin Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun evde otururlarken kendisine bıçakla saldırarak kısmen yaraladığı olaydan sonraki gizlice çekmiş olduğu görüntüleri bana yolladı. Ben de bu görüntüleri sizinle paylaşacağım" dedi.

'HAYATINI KURTARMAK İÇİN YAPIYORUM'

"Zehra Taşkesenlioğlu'nun elinde büyük bir kasap bıçağı varken seni öldüreceğim diyor" ifadelerini kullandığı tweetlerine şöyle devam etti:

 "Ayrıca da sinir krizi geçirerek abisi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve kocası Ünsal Ban’ı kastederek siz para çalacaksınız siz para yapacaksınız… Ben ise rezilliğini yaşayacağım tarzında bir şeyler söylüyor. Sayın Savcılar Sayın Hakimler, ben suç örgütü lideriyim bahanesiyle dediklerimi ciddiye almıyor havası yapıyorsunuz (tüm delillere rağmen) İktidar partisinin Erzurum milletvekilinden daha güvenilir şahit mi arıyorsunuz? Alın kendi ağzıyla söylüyor. Ünsal Bey, senin adını geçirmememi videoyu şu an yayınlamamamı istemiştin (telefon konuşmamızda). Senin hayatını kurtarabilmek için bunu mecburen yapıyorum. Hem de akit yapmış olduğum 40 yaş altına yalan söylemiş olmamak için yapıyorum. Ne oldu lan hani beni küçültecektiniz? Bütün her şeyimi elimden aldınız (Onurum hariç) Kibrit kutusu fabrikası açacağım. Sonrasında hepinizi kibrit kutusuna sokacağım yine zengin olacağım. Siz haremisiniz siz kahpesiniz sizin namusunuz yok.