İçerisinde bulunduğumuz teknoloji çağında birçok farklı platformdan cihazınızda şarkı dinleme şansınız bulunuyor. Bu platformlar arasında sadece müzik için kullanılan uygulamalar değil, aynı zamanda video uygulamaları da bulunmakta. Müzik uygulamaları her ne kadar tercih edilen yöntem olsa da birçok dezavantajla karşımıza çıkabiliyorlar. Bunlardan bir tanesi ise bu uygulamaların sunduğu hizmet kısıtlılığı. Şöyle ki, bu uygulamalardan MP3 müzik indir işlemi yapıp internetiniz yokken dinlemek isterseniz belli bir miktar para ödemek zorunda kalabiliyorsunuz.

 Resim1-11

Fakat bu engeli aşmanızı sağlayan bazı alternatif platformlar da bulunmakta. Snaptube da bunlardan bir tanesi. Snaptube'u kullanarak müzik indirme MP3 indir işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyor, indirdiğiniz müzikleri çevrim dışı ortamda da dinleyebiliyorsunuz. Üstelik bunu yaparken bir kuruş bile para ödemenize gerek kalmıyor. Gelin dilerseniz bu uygulamayı nasıl indirebileceğinize, hangi platformlar üzerinden nasıl kullanabileceğinize biraz değinelim.

Müzik Yükleme Uygulaması Snaptube İndirme İşlemi

Öncelikle bu uygulamayı kullanabilmek için nasıl indireceğinizi öğrenmeniz gerekiyor. Maalesef Snaptube Google Play veya App Store'da bulunan bir uygulama değil, bunun için alternatif yöntemler kullanmalısınız. Bu alternatif yöntemlerden bir tanesi; kullandığınız telefon markasına ek olarak uptodown, App Gallery, Uptoide, GetApps mağaza dosyalarını kullanmak. Buna ek olarak Snaptube'u kendi sitesinden APK olarak da cihazınıza kurabilirsiniz, ki bu yol daha çok tercih ediliyor. Uygulamayı maalesef iOS cihazlarınıza kurmanız mümkün değil. O zaman gelin Snaptube'u nasıl APK formatıyla Android cihazlarınıza indirebileceğinizi anlatalım.

Öncelikle telefonunuzun "Ayarlar" kısmından "Gizlilik ve Güvenlik" sekmesine gelip bilinmeyen kaynaklardan dosya indirmeyi aktifleştirmelisiniz.

1.     İnternet tarayıcınızı açın

2.     snaptubeapp.com URL adresiyle Snaptube uygulamasının resmi sitesine girin

3.     Sitede bulunan "İndir" butonuna tıklayın

4.     İnen APK dosyasını üzerine tıklayarak veya istediğiniz bir APK yöneticisiyle cihazınıza kurun

5.     Bedava müzikleri indirmenin keyfini çıkarın!

Snaptube ile Ücretsiz Şarkı İndirme

Snaptube'u kurduğunuza göre şimdi bu uygulamayla nasıl şarkı indirebileceğinize geçebiliriz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız yeterli olacaktır.

1.     Snaptube uygulamasını arka planda açın

2.     Müzik indirmek istediğiniz uygulamaya girin

3.     İndirmek istediğiniz müziğin bulunduğu içeriğin URL adresini kopyalayın

4.     Ekranınızda çıkan bildirimle Snaptube uygulamasından indirmeyi başlatın. Bildirim çıkmadıysa uygulamayı açarak linki uygulamadaki boşluğa yapıştırın

5.     Müzik indirmek için MP3 seçeneğiyle, video indirmek için MP4 seçeneğiyle, kendinize uygun ses veya görüntü kalitesiyle indirmeye başlayın

İndirmek istediğiniz içerik saniyeler içerisinde bedavaya cihazınızda olacaktır, iyi eğlenceler!

Snaptube Hangi Platformlardan MP3 / MP4 İndirebilir?

Snaptube ile en popüler video platformlarından hem MP3 hem de MP4 indirmeniz mümkün. Yani uygulama her ne kadar şarkı indirme programı olarak tanınsa da yapabilecekleriniz bununla sınırlı değil. zik indirme programı olan Snaptube sayesinde aşağıda listelediğimiz platformlarda bulunan içerikleri hem müzik hem de video olarak indirebilirsiniz.

 Resim2-11

-    Instagram

-    TikTok

-    Facebook

-    WhatsApp

-    Twitter

-    MetaCafe

-    Vimeo

-    DailyMotion

-    4shared

-    Animeq

-    Funnyordie

Yani Snaptube'un desteklediği platformlar oldukça çeşitli. Bu demek oluyor ki uygulama sayesinde indirebileceğiniz içerikler oldukça fazla. Örneğin canınız uzun yolda giderken anime izlemek istedi, bunun için Animeq sitesinde bulunan videoları MP4 olarak indirebilir, internetsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Ücret ödemeden sevdiğiniz müzikleri birleştirip kendinize bir playlist mi oluşturmak istediniz? Snaptube hizmetinizde! Vimeo, DailyMotion gibi platformlarda bulabileceğiniz yüz binlerce müzik videosundan istediğinizi seçip MP3 olarak indirmeniz yeterli olacaktır. Bunun yanında özellikle son zamanlarda popülerliği artan, TikTok ve Instagram'da sıklıkla gördüğümüz eğlendirici, kısa içeriklerden de hoşunuza gidenleri 144p'den 4K'ya kadar istediğiniz video kalitesiyle, MP4 formatında indirerek internete sahip olmadığınız zamanlarda keyfini çıkarabilirsiniz.

Siz de hemen Snaptube uygulamasını indirerek istediğiniz platformlardan MP3 müzik ve MP4 videoları bedava, hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde karşıdan yüklemeye başlayabilirsiniz.