Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna "hayır" yanıtını vererek başbakan olmak istediğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kimin kazanacağını bildiğini dile getiren Sarıgül, "Seçimi kazanacak adayı biliyorum, partimize gelip görüş soran olursa söyleriz" dedi.

Muhalefeti ve iktidarı eleştiren Sarıgül, "İktidar partisi muhalefet gibi davranamıyor çünkü muhalefet yerini dolduramıyor" diyerek "Muhalefetin anayasa taslağı da bizim partimizin programından alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin masaya vuran bir lidere ihtiyacı olduğunu savunan Sarıgül, "Türk halkı yandan değil, candan korumayı sever. Türkiye'nin hikayesi, kendi hikayesi olan bir adam olmalı. Ahaliyi peşinize takamıyorsanız, hiç bir anlamı yok" dedi.

Seçimleri kimin kazanacağını isim olarak bildiğini söyleyen Sarıgül, "Bunları diğer siyasi partilerle konuşmadan açıklarsanız olmaz. Partimize gelip görüş soran olursa söyleriz. Koltuk peşinde koşan bir parti değiliz" diye konuştu.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, gündeme ilişkin konuları, merak edilenleri, Candan Yıldız'a yorumladı.