Sokak müziğinin Türkiye'deki temsilcilerinden Siya Siyabend grubunun kurucularından "Bizon Murat" lakabıyla bilinen Murat Serhasi Toktaş, yoğun bakıma kaldırıldı.

Bizon Murat için tüberküloz teşhisi konuldu. Süreyya Paşa Hastanesi'ne kaldırılan Bizon Murat'ın bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Burak Abatay'ın Birgün'de yer alan haberine göre Bizon Murat için geçtiğimiz gün acil bir duyuruyla yoğun bakım doktoru aranmıştı.

Bizon Murat, Devrim Ck. ile beraber 1995 ilkbaharında bir proje olarak Siya Siyabend'i kurmuştu.

Siyasiyabend 90'larda başlayan, çeşitli enstrumanlardan ses çıkarmayı seven ve bunu birlikte yapmaktan hoşlanan bir grup insanın uzun, derin ve badireli bir yol arkadaşlığının; temelde köklü bir müzik sevgisine ve insanlığın bilgi-kültür mirasını özümseme ve yaşama arzusuna dayalı bir yolculuğun ürünü olarak ortaya çıktı.

Birçok farklı stüdyoda farklı sound denemelerine girişip değişik tarzlarda ürünler verdiler. Bunun yanında kısa filmler için müzik yaptılar. Fatih Akın'ın yönetmenliğini yaptığı sound of İstanbul / Crossing The Bridge, köprüyü geçmek adlı belgeselde yer aldılar.

SSB ayrıca sokağı da önemli bir sahne olarak gördü. Türkiye'de sokaktaki müziğinin öncülerinden oldu. Bu konuda şu söylemleri ilgi çekicidir: "Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır"

SSB 2008'den beridir Erdem Göymen, Hakan Özboz, Murat Toktaş ve Devrim Ck, 2010'da Cansun Küçüktürk'ün katılımıyla oluşan çekirdek kadrosuyla, diğer müzisyenler ve görsel sanatçılarla ortaklaşarak, kayıtlar yapmaya konserler vermeye devam ediyorlar.