Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in polis eşliğinde adliyeye götürülmesi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına yönelik tepkiler sürerken, oyuncu Serdar Gökhan'dan "Bu kadar hainin bu kadar kahpenin var olduğu bir ülkede devlet yönetmek de çok zor. Bu kadar sanata ve sanatçıya önem veren bir hükümeti ilk kez görüyorum" açıklaması geldi.

Oyuncu Serdar Gökhan’dan, hükümet politikalarına tam destek geldi. Bugüne kadar çok hükümet gördüğünü ve 52 yıldır mesleğin içinde olduğunu belirten Gökhan “Bu kadar sanata, sanatçıya ve tarihimize önem veren bir hükümeti ilk kez görüyorum. Bu yüzden çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum kendilerine” dedi.

Güneş’in aktardığına göre Gökhan katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

“Bu kadar hainin bu kadar kahpenin var olduğu bir ülkede devlet yönetmek de çok zor. İnsanlarımız hainlikte yarış yapıyorlar. Benim iki dedem Balkan harbinde şehit oldu. Ben bu vatan için ölürüm. Biz bu memleketin kanıyla suyuyla toprağıyla ekmeğiyle büyüdük. Kimsenin bu memlekete hainlik yapmaya hakkı yoktur.”

Editör notu: Birçok haber sitesine düşen ve sosyal medyada gündem olan videonun yaklaşık 3 yıl önce çekildiği belirtildi.