Selda Bağcan, Tel Avivli rock grubu Boom Pam ile birlikte İngiltere'de konser verecek.

Selda Bağcan, şarkılarını yarın Londra'nın en önemli konser salonlarından Koko'da İngiliz hayranları için seslendirecek.

Kült şarkıları, ünlü DJ’ler tarafından remikslenen ve çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan sanatçı, dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösteriliyor.

Tanınmış birçok ismin de hayranı olduğu Selda Bağcan’ın ezgileri, Dr. Dre ve Mos Def gibi müzisyenlerin albümlerinde de kendilerine yer buluyor. Sanatçının şarkılarının, yurt dışındaki eğlence mekânlarında, partilerde çalınan ve büyük ses getiren remikslerinden oluşan “Selda Bağcan Remix” albümü geçtiğimiz eylül ayında yayınlandı.

Albümde, kültleşmiş Bağcan parçalarının Acid Pauli, Ambassadeurs, Doğukan Manço, Catwork, Hey Douglas, İpek İpekçioğlu, Moguz, Cafi gibi dünyaca ünlü DJ’ler tarafından yapılan remiksleri yer alıyor. Dünya basınında hakkında övgü dolu sayısız yazı yazılan, müziği ve duruşu ile farklı kategorilerde incelenen Bağcan, dünyanın dört bir yanından hayranlarıyla buluşmaya ve albüm çalışmalarına devam ediyor.