İdeal kiloda olmak herkes için çok önemli bir durum olurken kişilerin hem iş hayatlarını hem de sosyal hayatlarını çok önemli bir şekilde etkiliyor. Bunun yanında kişilerin sağlıkları da buna bağlı olarak etkilenebiliyor. Bu sebeplerden dolayı da kişiler eğer kilo eksiklikleri varsa kısa süre içerisinde kilo almayı, kilo fazlaları varsa da kısa süre içerisinde kilo vermeyi düşünüyorlar. Her iki işlem için de kişilerin belirli yaşam tarzlarından feragat etmeleri gerekirken bu aşamada sistemli bir şekilde kilo alıp vermek uzun dönem için oldukça önemli oluyor. Bilinçsiz olarak alınan ve verilen yüksek kilolar kişilerin hem sağlıklarını etkiliyor hem de uzun vadede alınan sonuçlar ortadan kayboluyor.

Bu doğrultuda kilo almak isteyen bay ve bayanların bu kiloları alırken spor yapmaları çok önemli oluyor. Genel olarak beylerde kıyafetlerin üstlerine yakışmaması ya da güçsüz görünme gibi sorunlar sebebiyle kilo alma isteği oluyor. Bayanlarda ise vücut hatlarının belirgin olmaması sebebiyle çok zayıf bayanlar belirli oranda kilo almak istiyorlar. Bunun için kişilerin hemen spora başlaması gerekirken gibi sektörün en çok tercih edilen ürünlerini de kullanması gerekiyor. Birçok kişi kilo almayı denerken spor yapma gereği hissetmiyor. İnsanların sporu zayıflamak için yapıyor olması bu aşamada zayıf kişilerin de yanlış kararlar vermesine sebep oluyor. Eğer kişiler spor yapmadan kilo alırlarsa bu kiloları yağ olarak alırken vücutlarının farklı bölgelerinde birikmeler oluyor. Bu da kişilerin vücutlarında istemedikleri bozuklukların ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Bu aşamada eğer kişiler sporlarını yaparak bu tarz kilo aldırıcı ürünleri de kullanırlarsa rahatlıkla kas kütlesi alabiliyorlar. Böylece kiloları artarken vücutları çok daha güzel bir hale geliyor. Her yönden kazançlı bir aktivite olurken zengin içerikli bu ürünün düzenli bir şekilde kullanılması kısa sürede verim alınması için gerekli görülüyor. Tamamen doğal yollardan üretilen bu ürünün bir servisinde 165 gram ürün kullanılıyor. Ürünün içerisinde yer alan ölçeğe göre de 3 ölçek ürün kullanılarak ihtiyaç karşılanıyor. Bu 165 gramlık bir servisin içerisinde 84 gram karbonhidrat yer alıyor. Bu karbonhidrat kilo alımını sağlayan en önemli etmen oluyor. Buna ek olarak 46 gram protein de içerikte yerini alırken kas oluşumu bu proteinler ile birlikte sağlanıyor.

Kişilerin bu ürünü kullanırken günde 1 adet kullanması yeterli oluyor. Bu aşamada kullanım dönemi olarak spordan 45 dakika öncesi seçiliyor. En iyi kullanım bu şekilde olurken sonrasında yapılan sporda kas oluşumu hızlandırılmış oluyor. Ayrıca vücuda alınan diğer karbonhidrat ya da yağlardan da en iyi şekilde enerji elde ediliyor. Bu şekilde bir kullanım ile birlikte 2610 gramlık ambalajında satılan ürün 15 sefer kullanılıyor. Hem spor yapılan hem de spor yapılmayan günlerde tercih edilebilen bu ürün 15 gün süreyle düzenli olarak kullanılabiliyor. En kısa süre içerisinde etkiler ortaya çıkarken kişilerin istedikleri kiloya gelene kadar ürünü kullanması gerekiyor. Bunun sonrasında tarafından üretilen protein tozlarına ya da diğer destek ürünlerine geçiliyor.

Ürünü satın alacak olan kişiler Fitbull sitesini tercih ederken BSN markasının Türkiye’de ki en iyi satış noktası olarak bu site gösteriliyor. BSN tarafından üretilen True Mass Gainer ürünü için kişiler 189 TL ödeme yapıyorlar. Bu ödeme ile birlikte kişiler 15 günlük kullanım elde edeceği için genelde 1 aylık kullanıma çıkıyorlar. İsteyen kişiler direkt olarak 2 paket siparişini veriyor. Buna karşın bazı kişiler de ürünü kullanıp memnun kalırlarsa siparişlerini veriyorlar.