Bakın bu resimlere ve iki yüzlü vicdanınıza sorun bu insanlığın görmediği barbarlığı sürekli şikayet ettiğiniz PKK'den gördünüz mü? Ben Kürt dağlarında daha önce savaşıp PKK'nin eline esir düşmüş bir asker olarak böyle bir şeyin kırıntısına dahi denk gelmedim.

Bakın bu emir altında zorla Suriye'ye savaşmaya gönderilen askerlerin yüzüne, utanmayın kaldırın yüzünüzü ve bitmiş yok olmuş körelmış vicdanınızla  bakabiliyorsanız bakın  bu resime,  çok değil bir kaç saniye sonra bu gençler canlı canlı yanarak can verdiler .

PKK'yi  bahane ederek evleri,isyerlerini,HDP'nin  bürolarını kundaklayip,bulduğunuz her Kürdü linç etmeye kalkan iki yüzlü vicdansızlar, İşid çetelerinin Türkiye'de yaptığı ve yüzlerce canın ölmesine neden olan eylemler sonrası bir kerecik olsun İşid'i ve benzeri çeteleri lanetleyen  eylem yaptınız mı. Bundan sonra sizi bu duruma düşürenler için harekete geçmeyi düşünüyor musunuz?

Türkiye'de kırk yıldır  devam eden ve bitmeyen savaş yüzünden ölen asker ve polis üzerinden sürekli demogoji üretenler , sizin derdiniz hiç bir zaman asker olmadı,öyle bir derdiniz olsa bu savaş çoktan bitmişti, yaşayan her şeye düşman olan  rezil ve sapık ideolojiniz maalesef kanla besleniyor. Bunu 15 temmuz darbe girişimi sırasında linç ederek öldürdüğünüz askerlerin  başında çektirdiğiniz resimler ile bir çok kez gösterdiniz, bu resmi ve benzerlerini  unutmadık

Eskiden Kore'ye nerede ise maliyeti üç beş sente mal olan Nato'ya girmenin bedeli olarak gözden çıkarılmış askerleri andığımız da içimiz cız ederdi, şimdi durum, vaziyet o günden daha beter, hergün Suriye batağında askerler ölüyor ve kamuoyundan tek bir ses yok. Hayata dair her şeye düşman ettiğiniz kamuoyunun ideolojik yakınlık gösterdiği İslamcı çeteler ve Kürt nefreti yüzünden bu askerler hiç uğruna oralarda ölüp gidiyor.

PKK ve YPG'ye ağızlarını her açtığında  terörist diyenlerin Işid çetelerine "Onlar terörist değil öfkeli insanlar topluluğu" dediğini ve  terörist diyemediğini sizler asla unutmayın. Oysa ki  daha önce PKK elinde 2 seneden fazla kalmış biri olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim ki, ne kadar zor koşulda olurlarsa olsunlar asla esir aldıkları kişileri risk altında kalacak bölgelere dahi götürmüyorlardı.Sıcak savaşın yaşandığı bölgenin dışına çıkarmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlardı. Bizi kimden mi koruyorlardı yerlerimizi bile bile sürekli bizim bulunduğumuz kampları vuran TC bağlı topçu birliklerinden ya da savaş uçaklarından, aradaki  farkı artık siz düşünün. ..

PKK, TC devleti ile yaşadığı bu savaş boyunca   İHD'nin verilerine göre  400'ün üzerinde esir aldı ve bıraktı. PKK'nin genellikle esir alma yöntemine başvurmasının vurmasının nedeni ise devlet güçlerinin PKK ile mücadele adı altında halka karşı ölçüsüz yönelimlerimlerini azaltmasını  sağlamaktır. İşid canilerinde görüldüğü üzere hiç bir esirini canice öldürmek süreti ile karşı tarafa mesaj vermemiştir. PKK Kürt halkına karşı sistemli bir inkârın, bir zulmün ve baskının olduğu bir zeminde ortaya çıkmıştır. PKK  yöntem olarak silahlı mücadeleyi şeçmiş bir hareket bu yüzden TC'nin de dahil olduğu bir çok ülke  yasal kabul etmiyor. Aldığı esirler örneğinde olduğu gibi  PKK'nin uluslararası savaş hukukuna asgari anlamda uymadığını söylemek gerçekten nankörlük olur .Hani derler ya  yiğidi öldür hakkını yeme. Elbette PKK'nin de hataları ve eksikleri olmuştur fakat denetim için her zaman kendisini uluslararası kurumlara açık tutmuştur. PKK'yi doğuran zemin ortadan kalktığı andan itibaren ise varlığına zaten gerek kalmayacak, peki ya İşid ve benzeri organizasyonlar öyle mi soruyorum size?  

Buradan sürekli bedel ödeyen halkımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum:  Kendileri olmasa da bir kere daha bu ülkeyi yönetenler sizleri  kandırdı ve kendi bağnaz ve yayılmacı düşünceleri uğruna Suriye batağına girmek için onayınızı aldı.

Sizler yıllarca istismarını yaptikları çözülmediği icin adeta kangrenleşen Kürt sorununun demokratik yollar yerine yine askeri, yine bir kısır döngü olan güvenlikçi yolu kabullenmeniz için çok ağır bir algı operasyonuna maruz kaldınız.Hatta bu uğurda bir çok şehir kasaba yok edilirken yine yüzlerce insanın ölmesine neden olundu. Tüm bu yapılan başarılı algı operasyonunun sonucunda yapılan her şeyi görmezden geldiniz. Kürt sorunu ile gelen her eleştiriyi bu bizim iç meselemizdir diye geçiştiren yetkililer, bir başka ülkenin Suriye'nin  işgal hareketine bugün ortak oldular. Sen ve senin gibi algı operasyonuna maruz kalanlar büyük bir gürültü ile Suriye işgaline onay verdiniz. Onların yayılmacı, yaşayan her şeye düşman olan ideolojileri, sizin gereksiz ve günden güne sizi yiyip bitiren ve güçten düşüren Kürt fobiniz uğruna bir kangren gibi yayılıyor. Bu yüzden fakir kulubelerine her gün yeni ölüm haberleri geliyor. Oğullarınız ve çocuklarınız ne uğruna ölüyor, ve ne ugruna kandırılıyorsunuz şimdi iyi biliyorsunuz. Daha geçmeden korkularınızla yüzleşin. Kürt Halk gerçekliği ile daha fazla geç kalmadan yüzleşin , bu yüzleşme sizi zayıflatmaz, tam tersine daha güçlü kılacaktır. Ölümler ve savaşlar kaderimiz değil, buna ne uğruna razı oluyorsunuz bir kere daha iyi düşünün. Savaşmaya, askere gitmeye mecbur değilsiniz, askerlik, savaş o kadar güzel bir şey olsa inanın zenginler bunu ve sonucunda ortaya çıkan ölümü ve esaretligi fakir kulubelerine bırakmazdı.

İşid'in yakılan askerler ile  ılgili haber burada: https://tr.sputniknews.com/ortadogu/201612221026456582-isid-turk-askeri-yakilarak-oldurme/