Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SADAT) CEO’su Melih Tanrıverdi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na 'kar mesajı' attı.

SADAT Başkanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’nin oğlu olan Melih Tanrıverdi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Karla mücadelede şunu gördük ki İstanbul gerçekten çok büyük bir metropol” sözlerini eleştirdi.

Melih Tanrıverdi, Twitter’da “Bunu yeni görmeye başladığınızdan eminiz sayın başkanım. Aylardır konutunuzun bulunduğu sokak çamur içinde... asfaltı geçtik mıcır dahi dökülmedi... Sokak bile size fazla gelirken kaldı ki İstanbul!” diye yazdı.

Oda TV'ye konuyla ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri ise, Tanrıverdi'nin söz ettiği yolda kar yağışı öncesi İSKİ çalışması yapıldığını belirtti. Yetkililer bu çalışmanın ardından yolun bir bölümünde asfalt çalışması yapılıp tamamlandığını, çift yönlü yolun diğer kısmının yapımının ise kar yağışı nedeniyle aksadığını belirtti. Bu yöndeki çalışma için yolun kuruması bekleniyor.