Saç dökülmesi artık sorun değil. Saç ekiminde profesyonel olan Hairneva bu sorununuzu ortadan kaldırıyor.

Yaşımız ilerledikçe saçlarımızda dökülmeler olur. Bununla birlikte ayna karşısında görüntümüzü gördüğümüzde bir endişe başlar. Yaşlandığımız düşüncesi de bu duyguyla birlikte bizi karşılar. Bununla birlikte aklımıza gün saçımızın olduğu yıllar gelir. Ancak zamanı geri alma şansımız bulunmadığından yapılacak pek bir şey de bulamayız. Bu durumda yapabileceğimiz en akıllıca davranış saç ekimine karar vermek olacaktır.

Bundan seneler önce sorunumuza çare gibi görünen peruk idi. Bu sayede başımızın kel olduğunu insanlardan gizleyebiliyorduk. O yıllarda dökülen saçlarımızı kapatmak için en iyi çözüm peruk olarak karşımıza çıkıyordu. Ancak bu çözüm de olduk olmadık yerlerde peruğun kafamızdan düşmesiyle bize zor anlar yaşatabiliyordu.

Tüm bunlarla birlikte son yıllarda peruğun kısmen getirdiği çare yerini Saç Ekimi işine bıraktı. Fakat saç ekiminin yapılması işleminin de hastane veya saç ekim kliniklerinde olması, bizi ameliyat endişesiyle karşı karşıya getirdi. Ameliyat dendiğinde insanların endişelenmemesi olası değildir. Bu düşünce doğrultusunda en tehlikesiz operasyonlarda bile endişeye kapılmamamız mümkün değildir. Ancak günümüzde teknolojinin oldukça ilerlemesi, ameliyat işlemlerinin en basit şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Artık Saç Ekimi işlemi bir gün içinde kısa bir sürede yapılabilmektedir. Böylece hasta, hastane veya seç etkim merkezinde yatma isteğinde bulunmazsa, aynı gün içinde taburcu edilebilmektedir.

Saç ekiminin en son teknoloji ile Saç Ekimi fue sistemiyle yapılması uygun olacaktır. Bu sistem saç ekimi, eski sistemle bir kesi yapılmadan, saç adalarının teker teker alınması işlemidir. Saç Ekimi fue sistemiyle yapılırsa iyileşme süresi de kısalacaktır. Son yıllarda uygulanan PRP Saç Ekimi sonrasında tedaviyle desteklenecektir.

 Hastanın Saç Ekimi Operasyonundan Sonra Hastanede Yatması Gerekir Mi?

Hastanın saç ekimi operasyonundan sonra hastanede yatmasına gerek yoktur. Ya yurt ve şehir dışından gelen hastaların istemeleri sonucunda veya hastanın kendi talebi doğrultusunda hastanede yatma işlemi gerçekleştirilir. Bunun dışında Saç Ekimi operasyonundan sonra hastanın taburcu işlemi yapılabilir. Operasyon sonrasında yaraların ve kızarıklıkların daha çabuk iyileşmesi için PRP Saç Ekimi sonrası tedavisi uygulanır. Böylece hastanın daha çabuk iyileşmesi ve iş ortamına dönebilmesi sağlanır.

Saçların çıkma süresi ise hastaya göre değişim sağlar. Kimi hastanın daha çabuk iyileşmesi ve saçlarını çıkması olası iken kimi hastalarda daha geç sürede saçlar çıkabilir. Saç çıkması için doğal süre üç hafta sonunda kökleri içeride kalacak şekilde çıkan saçlar dökülürler. Aslında bu işlem kırılma işlemidir. Saçların deri üstünde kalan bölümü kırılır.  Saç ekiminden üç ay sonra ise saçlar çıkmaya başlar. Her gün değişik bölgelerde kısımlar halinde saç çıkacağından saçların büyümesi doğal bir süreç izler. Sekiz, on ay içinde de saçlar normal şekline kavuşur. Bu şekilde saçsız bölgelerde çıkan saçlarla kellik sorunundan da kurtulmuş oluruz. Artık kellik gibi bir sorunumuz kalmamış olur.