Saadet Partisi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı ve sinemalarda da gösterilen 'Sülün Osman' temalı reklam filmi yayından kaldırıldı.

Bugün Ankara'daki gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kaldırılan reklam filmiyle ilgili "Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar" dedi.

'BASKI KURDULAR, SÜLÜN OSMAN'I KALDIRTTILAR'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kaldırılan 'Sülün Osman' reklam filmini gazetecilere izletti.

Karamollaoğlu, "Hükümet Sülün Osman'dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman'ı kaldırttılar" dedi.

'FİLMDİ GERÇEK OLDU'

Twitter hesabından da reklam filmlerinin kaldırıldığını duyuran Karamollaoğlu, "Filmdi, gerçek oldu! Organize bir şekilde yapılan baskılar sonucunda 'Sülün Osman' reklamımız yayından kaldırıldı. Takdir, milletimizindir!" ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ'NİN 'SÜLÜN OSMAN' REKLAM FİLMİ

1 Şubat'ta vizyona giren 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filmi öncesinde gösterilen ve gerçek bir hikayeden alıntı yapılarak hazırlanan 'Sülün Osman' temalı reklam filminde Sülün Osman lakaplı dolandırıcı konu alınmıştı.

Reklamda, Galata Kulesi’nden Taksim Meydanı’na kadar Sülün Osman’ın dolandırdığı vatandaşlar anlatılıyor. Köprü geçiş ücretlerine de atıfta bulunulan reklamda, "Galata köprüsüne adım atan herkesten geçiş ücreti aldı. Tabi o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi. Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncuda olmadı" ifadeleri kullanılıyor.