Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, tatile gelen bir grup üniversite öğrencisi katıldıkları turla gidilen koyda iddiaya göre karşılaştıkları 17 aralık yolsuzluk soruşturmasının kilit ismi iş adamı Rıza Sarraf'ı görünce "Hırsız var. Bu yatı hangi parayı aldın" diye slogan attı. Tur bitiminde iki öğrenci, Rıza Sarraf'ın korumaları olduğu ileri sürülen kişiler tarafından darp edildi.

Bodrum'da Poyraz Koyu'na tekne ile günlük tura giden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri B.B. ile Y.C., iddiaya göre, aynı koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf'ın yatını görünce "Bu yatı hangi parayla aldın" ve "hırsız var" diye slogan attı.

DHA'nın haberine göre tur bitiminde ilçede Bodrum Belediye meydanında gezen Burak Belli ile yanında bulunan Y.C. arabayla gelen kişiler tarafından darp edildi. Olay görenler, sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Çevredeki gördü tanıkları saldırganların "Rıza Sarraf'ın korumaları" olduğunu öne sürülürken, 112 acil servis ambulansıyla gelen sağlık görevlileri öğrencilere ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan kısa bir süre sonra Sarraf ve korumalarının Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ifade vermeye geldikleri iddia edilirken, emniyet binası çevresinde hareketli dakikalar yaşandı. Asayiş Büro Amirliği önündeki siyah aracın ayrılmasının ardından hareketlilik sona erdi. İçi görünmeyen siyah araçla kimin gelip gittiği öğrenilemedi.
Siyah araçla gelenlerin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerine başvurulduğu öne sürülürken, öğrencilerin ise şikayetçi olmadığı öğrenildi.