Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahaya girerek Beşiktaşlı Fernandes'e yumruk atmaya çalışan ve iki Beşiktaşlı futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kalmasına neden olan Kasımpaşa taraftarı Mustafa Özel, marifet yapmış gibi Melih Gökçek’in oğlunun televizyonu Beyaz TV’de canlı yayına çıkarılınca sosyal medyadan tepki yağdı.

Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Sinan Engin'in katıldığı Beyaz TV'deki Derin Futbol adlı programda ikinci bir skandal yaşandı. Rasim Ozan Kütahyalı, Mustafa Özel'e, "Senin bana şimdi GBT kaydın geldi" dedi. Özel, "Ben şu anda size dava açabilirim, bu sabıka kaydına GBT kaydına nasıl ulaşıyor" şeklinde tepki gösterdi.

Programa Beşiktaş kulübünün amblemini taşıyan bir kıyafetle çıkan Mustafa Özel'i daha sonra Sinan Engin kolundan tutarak canlı yayında stüdyodan dışarı çıkardı.

SOSYAL MEDYA'DA GBT YORUMLARI

Genel Bilgi Taraması (GBT) hakkında yakalama, tutuklama yahut yurt dışına çıkma yasağı kararı olan veya hakkında böyle bir karar bulunmamakla birlikte askeri bir suçtan dolayı askerlik şubesine veya birliğine teslim olması gereken kimseler hakkında tutulan kayıt olarak biliniyor.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın programda cep telefonuna bir SMS ile GBT kaydı geldiğini söylemesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

İşte o tweetlerden bazıları:

Çağlayan Çevik ?@oynakbeyi 16 dk

Bundan sonra kimlik kontrolü için beni durdurup GBT'me bakacak olan polise ROK'u ara diyeceğim... Kesin benim bile kaydım vardır onda!

Av.Emre ?@aAdvo 1 sa

Gbt kaydina sadece polis ulasir ve belki savci oradaysa polisten ister..Hangi polis hangi savcı Rok'a canli bilgi aktariyor? Hangi sifatla?

Muhalif_ses ?@muhalif_ses 31 dk

ROK yaz gönder Canlı yayında GBT'en cebine gelsin

Can Yılmaz ?@canyilmaz1 31 dk

Sahaya dalan vatandaşın GBT'sinin ROK'a SMS olarak yollanması da iyiymiş. GBT yaz 0606'ya yolla, sabıka kaydın ROK'un telefonuna gelsin.

(Akşam)