Maestro adıyla tanınan rapçi Berk Karadaş, kalp rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karadaş’ın cenazesi yarın öğle namazının ardından Maltepe Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Karadaş'ın ölüm haberinin ardından bir paylaşım yapan rapçi Allame, "Az evvel Maestro’nun vefat haberini aldım, ailesine baş sağlığı diliyorum. Camiamızın başı sağolsun. Mekanın cennet olsun kardeşim" ifadelerini kullandı.

Rapçi Sayedar da Twitter hesabından, "Daha geçen hafta yeni albümünden bahsediyordun. Ona da bir şarkı yapalım, Sansasyonel 2’yi de yapalım, 2023 bambaşka olacak diyordun. Bıraktın bizi be Maes. Çok üzgünüm, çok. İyi ki hayatımıza girdin. Beta’ya da selam götür bizden" yazdı.

Rapçi Joker ise, "Güne çok kötü bir haberle uyandık ne yazık ki Türkçe rap’in en özgün stillerinden birine sahip özellikle 2014-15 yıllarında çok yakın takıldığımız arkadaşım canım Maestro vefat etmiş. Herkese sabırlar diliyorum. Çok üzgünüm çok!" dedi.

Berk Karadaş, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Karadaş, 2014 yılında ilk rap kaydını aldı. Kadıköy Acil grubunda da yer alan rapçi, İstanbul Trip bünyesinde üretimine devam etti.