Fenerbahçe ile Samuel Eto'o, Alexander Meier, Edin Dzeko gibi isimlerin adı anılırken, kulübün Ricardo Quaresma için transfer hazırlığında olduğu öne sürüldü.

Fanatik'in haberine göre, eski Beşiktaşlı oyuncu ve bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Portekizli Quaresma'nın Haziran ayına kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye getirilmesi planlanıyor.

Quaresma'nın eski maliyetinin olmadığı ve maddi anlamda Fenerbahçe'yi zorlamayacağı da konuşuluyor.

PORTO'DA KENDİNE GELDİ

Beşiktaş'tan sonra Dubai ekibi Al Ahly'ye giden Quaresma, burada belki de en kötü performansını sergiledi, ancak Porto'ya iyi bir geri dönüş yaptı. İlk antrenmanında onu 10 bin taraftar karşıladı ve ona sevdiği 7 numaralı forma verildi. Kendisine gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan 31 yaşındaki oyuncu, hem ligde hem Avrupa'da harika goller attı.

KRASIC GİDECEK

Quaresma'nın devre arasında Sarı Lacivertliler'e imza atması için, Fenerbahçe'nin 1 yabancısıyla yollarını ayırması gerekiyor. Bu ismin de Dereağzı Tesisleri'nde idmanlarına A takımdan ayrı olarak devam eden Milos Krasic olması bekleniyor. Krasic'in de yakın zamanda "Artık futbol oynamak istiyorum. Kazanabileceğim kadar para kazandım. Artık sahalara dönmek istiyorum. Rusya alternatiflerim arasında..." açıklaması, Sırp oyuncunun ayrılığın eşiğinde olduğunu gösteriyor.