Polis, bir dosyadan ötürü hüküm giyen, 7 yıldır Silivri cezaevinde olan Şafak Kılagöz’un annesinin oturduğu Esenler’deki evine, saat 06:30 sularında baskın yaparak, cezaevinde olan oğlu Kılagöz’ü aradı.

“ANNEM, KARDEŞİMİN CEZAEVİNDEKİ FOTOĞRAFLARINDAN GÖSTERMİŞ ONDAN SONRA İKNA OLMUŞLAR”

Gerçek Gündem’den Filiz Gazi’nin haberine göre, Şafak Kılagöz’ün abisi müzisyen Nurhak Kılagöz, şaşkın olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Sabaha karşı 06:30 gibi eve geldiler. Evin boş olduğunu görünce, ekibin yarısı dışarda beklemiş. Kapımıza o kadar sert bastırdılar ki, annemin baş parmağındaki tırnağı kırıldı. ‘Şafak Kılagöz’ü arıyoruz’ demişler. Annem, ‘Oğlum cezaevinde’ demiş ama bir şey açıklamaya da fırsat vermemişler.

Ev aranmış. İlk başta ikna olmamışlar, annem ‘oğlumun cezaevinde olduğunu bilmiyor musunuz’ deyince, ‘haberimiz yok’ demişler. Annem, kardeşimin cezaevindeki fotoğraflarından göstermiş. Ondan sonra ikna olmuşlar.”

“HİÇ KİMSE GECENİN BİR YARISI EVİNE SİLAHLI İNSANLARIN GİRİP, CEZAEVİNDE OLAN KARDEŞİNİN ARANMASINI İSTEMEZ”

Abi Nurhak Kılagöz, son olarak “Her gün öyle haberler okuyoruz ki, yaşadığımız bu olayı gündeme getirmek istemedim. Şans eseri yaşadığımız bir dünya. Hiç kimse gecenin bir yarısı evine silahlı insanların girip, cezaevinde olan kardeşinin aranmasını istemez. Ama bu da oldu…” diyerek şaşkınlığını ifade etti.