Kulislerinden aldığımız bilgiye göre blokzincir piyango sistemleriyle ilgili çalışma yapılıyor. Adil ve tarafsız piyango sistemi kurmak ve güven tazelemek adına mevcut teknolojilerden faydalanarak, yeni nesil blokzincir teknolojilerine yöneliş başladı. Zaten yakın zamanda kripto paralar ve blokzincir ile ilgili yasal düzenlemelerin de yapılacağı, kulislerde dolaşıyordu.

Yeni nesil piyango sistemi özellikleri neler olacak?
Tamamen şeffaf ve müdahale edilemez rassal sayı üreteci kullanılarak, belirlenen saat ve tarihte çekiliş yapılacak, kullanıcılar ister biletlerine hesap numarası tanımlayabilecekler, isterlerse de özel yazılımlarla bilet sahipliğini garanti altına alabilecekler. Kazanan numaranın biletle eşleştirilmiş bir hesap numarasına denk gelmesi durumunda ödül direkt olarak hesaba yatırılacak, kullanıcının bir başvuru yapmasına gerek kalmayacak. Hesap eşleştirmesi yoksa eğer, talihliler gerekli yerlere başvurarak ödüllerini alabilecekler.

Ayrıca; yurtdışındaki uygulamaların incelendiği, yerelleştirme ve geliştirme çalışmalarının yapıldığını ve özellikle de tamamen adil piyango sistemi sunduğunu belirten ve kaynak kodlarını açıklayan Clotba Token sistemini incelediği, bu kodların sistemin nasıl olması gerektiğini daha iyi anlamalarını sağlanacağı bilgisi de kulislerde dolaşıyor.

Özellikle son dönemde kaygı uyandıran çekilişlerinin, yeni nesil teknolojilerden faydalanmasının hem şeffaflık hem de azalan güveni geri kazandıracağı, bu tarz geliştirmelerin sürekli hale getirilmesi gerektiği konuşa da kulislerde dillendiriliyor.

Clotba token https://clotba.com