Günümüzde donanımlı bir ortam oluşturabilmek ve güvenliği üst seviyelerde tutmak adına alışveriş merkezleri, emniyet ve adliye gibi alanlar, metro ve metrobüs girişleri, havalimanları ekstra bagaj taramaları yapmaktadır. Bu tarama cihazlarını SECUDA markası ile Türkiye’de yaygınlaştıran perkotek.com sitesi, her geçen gün hizmetlerini bir kademe ön planda tutmaktadır.

Sizler de tercihinizi bizlerden yana tutmak ve satışa sunduğumuz X Ray cihazı ürünlerini uygun fiyatlar ile satın almak ister misiniz? 0,2 saniyede taramaları tamamlayan bu ürünler, aynı zamanda tüm bagaj içeriklerini görme hususunda da yardımcı oluyor. Çanta, bavul, koli ve buna benzer tüm kapalı ürünlerin taramalarını gerçekleştirmek hiç bu kadar basit olmamıştı!

Güvenliğinizi ön planda tutun, hedef olmaktan kurtulun!

Ülkemizde yaşanan bombalı saldırılar ve silahlı saldırılar düşünüldüğü zaman artık tüm işletmeler tehlike altında! Bu sebeple var olan tehlike durumlarının önüne geçmek ve daha güvenli ortamlar yaratabilmek açısından ekstra sistemler üretilmektedir. Perkotek, bu alanın lider ürünlerini direkt olarak ele alabilmeniz kapsamında çalışmaktadır. Sizler de hit kazanan ve 7 farklı tarama hassasiyeti olan bu ürünleri doğrudan sipariş etmek ister misiniz? El dedektörü ürünleri, güvenlik görevlilerinin işletme girişinde hem üst, hem de alternatif olarak el bagajını taramasına yardımcı olacaktır. Bu sayede tüm metal içerikleri tespit etmek ve titreşimli / sesli / ışıklı uyarılar yine dedektör ile beraber sağlanabilmektedir.

Böylesi donanımlı ve ilgi çeken bir ürünü siz de sipariş etmek, güvenli bir ortam yaratmak ve işletmenizi ziyaret gelen kitlelere bir nebze de olsa “rahatlık” hissini sunabilmek açısından bu önlemleri almayı ihmal etmemelisiniz!

Her geçen gün daha fazla kişinin ortak tercihi olan ve kendisini geliştiren Perkotek, güvenlik önlemini sağlama konusunda Türkiye’nin köklü bölgelerine dedektör hizmetleri vermektedir. İşletmenizin giriş kısmında yer alacak olan bu ürünlerle beraber tamamen donanımlı bir ortam zemini yaratmak ister misiniz? Her anlamda popüler olan firmamız, Üst arama dedektörü ile beraber en ufak metal hassasiyeti dahi algılayacak sistem türlerini sizlere uygun fiyatlarla sunmaktadır. Avrupa’da lider marka olan SECUDA’yı siz de bu alanda sipariş etmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu alanda hit kazanmış olan sistemleri doğrudan ele almak ve kapsamlı bir hizmet anlayışını denetlemek bakımından hemen tercihinizi bizlerden yana kullanmayı ihmal etmeyin. Türkiye’de pek çok kişinin ortak tercihi konumunda yer alan bu ürünlerle beraber tamamen güvenli bir ortam zemini yaratmak fazlaca söz konusu olabilmektedir. Günümüz standartlarında işletmelerinizin tamamen güvenli bir ortam zemini oluşturulması bakımından bu tip ürünler ciddi değer ve önem taşımaktadır.

Türkiye’de yaşanan bombalı ve silahlı saldırılar sebebiyle pek çok işletmeci, hedef olma noktasından kurtulabilmek açısından alternatif dedektör ürünlerini incelemeye başladılar. perkotek.com firması olarak bu alanın en çok satan ve Avrupa standartlarının 1 numarası olan ürünlerini tanıtıyoruz. Sizler de daha güvenli bir ortam oluşturmak ve saldırılardan tamamen korunabileceğiniz bir ortam zemini yaratmak ister misiniz? Metal dedektör ürünleri, tamamen taramayı güçlü kılabilmeniz hususunda çalışıyor, kalitesiyle ön plana çıkan ürün çeşitlerini sipariş etmenize de olanaklar tanıyor. Böylesi bir çalışma disiplini düşünüldüğü zaman artık makul bir ortam oluşturmak ve kalitesiyle göz dolduran ürünleri tercih etmek oldukça kolay bir hal almaktadır.

İşletme girişinizi güvenli hale dönüştürün!

Saldırılar konusunda hedef olmamak ve kitleleri daha güvenli bir alanda karşılamak bakımından işletme girişlerini güvenli bir hale dönüştürebilmek oldukça önemlidir. Bu noktada ise sizlere kalitesiyle ön plana çıkan ürün çeşitlerini sağlama konusunda çalışıyor, birbirinden kaliteli ürünleri satın alma kapsamında destekçiniz oluyoruz. Bu alanda popüler olan ürünleri SECUDA markası üzerinden satışa sunan Perkotek ailesi, 7 farklı tarama hassasiyetine sahip olan ve en ufak metali dahi algılayabilme kapasitesini alanında barındıran kapı dedektörü ürünlerini tarafınıza sunmaktadır. Tamamen kaliteli ve öncü ürünleri direkt olarak sipariş edebileceğiniz bir ortam yaratmak ister misiniz? O halde hemen ürünleri seçmek açısından tercihinizi firmamızdan yana kullanın, kalitesiyle göz dolduran ürün çeşitlerini bir tıkla sipariş edebileceğiniz hizmet algılarını öncü bir aşamaya taşıyın. Ürünleri uzun ömürlü ve garantili bir şekilde sunan Perkotek ailesi, bu noktada ise hizmet standartlarında fark yaratabileceğiniz bir ortam algısını ulaştırmaktan da hiçbir şekilde geri kalmıyor.

Hemen siz de tercihinizi bizlerden yana kullanmak ve bu alanın lider ürünleri arasında yer alan bir ürün çeşidini denetleme kapsamında tercihinizi bizlerden yana kullanmayı ihmal etmeyin. X ray Alanının lider ürünleriyle beraber sizlere çok daha kapsamlı bir hizmeti değerlendirme fırsatları vermekteyiz. Türkiye standartlarında marka olan firmamız, sizlere sunduğu bu makul ürünlerle beraber taramaları çok daha hassas bir alana çevirmenizi sağlıyor.

Ayrıca metal arama dedektörü ürünleri, bilindiği gibi ayarlanabilir hassasiyeti ile beraber bozuk para, kemer tokası veya çanta tokası gibi ufak çaplı metalleri es geçebilir, böylelikle işletme girişinde oluşabilecek yığılmaların da tamamen önüne geçmenizi sağlayabilmektedir. Alternatif kullanımlarıyla ön plana çıkan ve kitlelerin ortak tercihi konumunda yer alan bu ürünleri bir tıkla sipariş etmek istiyorsanız, hemen tercihinizi firmamıza yönlendirmeyi ihmal etmeyin ve bu alanın en çok satan ürün çeşitlerini satın alma olanaklarına doğrudan ulaşın.