Paslanmaz çelik yapısı, dış ortamlarda kullanılabilirliği, dört mevsim koşulundan etkilenmeyen ve aynı zamanda personel takip cihazlarını güvenle bağlayabilmeniz bakımından çelik bir cep barındıran turnike ürünlerimizi denediniz mi?

Perkotek.com ailesi olarak bu alana damgasını vuran ve kalitesiyle her daim ön planda yer alan ürün çeşitlerini bir tıkla satın alma olanakları vermekteyiz! Bu standartlar üzerinden sizler de bir Turnike sistemi sipariş etmek istiyorsanız, AVAX markasını Avrupa’ya tanıtan firmamızı denemekten geri kalmayın. Her daim %100’e kadar müşteri memnuniyeti esaslı çalışan firmamız, bu alanda çok satan ve alternatif pek çok kullanım amacı olan turnikeleri ışık hızında tarafınıza ulaştırmaktadır. Bu alanda ilgi çeken ve pek çok kişinin ortak tercihi konumunda yer alan ürünler ise;

  1. Serbest Geçiş Turnikeleri
  2. VIP Geçiş Turnikeleri
  3. Engelli Geçiş Turnikeleri
  4. Stadyum (Boy) Turnikeleri
  5. Akordeon turnikeler
  6. Kelebek turnike sistemi
  7. Tripod turnikeler

Avrupa’nın en kaliteli turnike ürünleri bir tık uzağınızda!

AVAX markasını Avrupa’da da yaygınlaştıran Perkotek, her daim güvenlik ve çeşitli ürün alternatiflerini sunma konusunda marka değerini ön plana çıkartmaktadır. Tüm bu olanakları gözden geçirmek ve kalitesiyle ön plana çıkan sistem türlerini sipariş edebilmenizi sağlamak bakımından çalışıyor, üstün ürün çeşitlerini bir tıkla satın alma avantajları vermekten de geri kalmıyoruz. Her anlamda Türkiye’nin lideri olan Perkotek, sizlere Turnike ürünlerini cazip fiyatlardan satın alma fırsatları sunmaktadır. Bunun yanı sıra personel takip sistemleriyle desteklenebildiği durumlarda %100’E kadar kullanışlı ve güvenli bir ağ oluşturan bu sistem türleri, bu gibi avantajları sebebiyle alanının çok satan ürünleri arasında yer almaktadır. Kalitesiyle ön plana çıkan ve pek çok kişinin lider olarak gördüğü bu ürünleri hemen siz de firmamızdan sipariş edebilirsiniz.

Sizlere her daim kalitesiyle önem arz eden ürünleri sıralama kapsamında çalışan Perkotek ailesi, bu noktada ise öncü ürünlerle beraber bir tık ön planda yer almanıza fırsat tanımaktadır. Var olan turnike ürünleri, geçişleri çok daha kolay ve sıralı bir şekilde yapmanıza da olanaklar tanıyor. Artık pek çok yerde görmeye alıştığımız bu sistem türleri dahilinde çözüme dayalı bir hizmet anlayışını doğrudan ele almak mümkün olabiliyor. Tercihinizi firmamızdan yana kullanmak, lider özelliklere sahip olan ürünleri satın almak ve aynı zamanda Turnike sistemleri ile farkı hissetmek istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilir, bu alanın çok satan ürünlerini bir tıkla değerlendirme altında tutmanın da farkını hissedebilirsiniz. Tamamen cazip ürünleri tarafınıza sunan Perkotek ailesi, sorunsuz bir hizmet anlayışını ele almak açısından kolay kurulabilen ve uzun ömürlü ürünleri deneme fırsatları veriyor.

Eski Yöntemler Geride Kaldı, Artık Giriş-Çıkışlar Kartlı Geçiş Sistemi İle Takip Ediliyor.

Birçok kurum ve kuruluşta özellikle iş yerlerinde, yurtlarda vs. gibi yerlerde çok sık kullanılan bir sistemdir kartlı geçiş sistemi. Böyle giriş çıkışların son derece sık ve yoğun olduğu yerlerde takip ve güvenlik sisteminin gözle ya da artık çok geride kalmış bir yöntem olan kağıt kalem yöntemiyle takip etmek pek mümkün değil artık.

Bilgisayarlara kurulan yazılımlar üzerinden takibi yapılan bu sistemler ile giriş çıkışlar esnasında hem güvenliği sağlarken aynı zamanda da düzenini de sağlamış oluyorsunuz. Bu sistemler sadece bir bilgisayardan değil birden fazla bilgisayardan da takip edilebilmektedir. Bu yazılımlar üzerinden hangi bölümde çalışan hangi personelin hangi saat aralığında giriş çıkış yaptığını son derece pratik bir şekilde raporlar halinde sistemden indirebilir ve kontrolünü yapabilirsiniz. Bu Sistem Sayesinde Sadece Personeli Değil, Ziyaretçilerinizin De Giriş Çıkışlarını Takip Edebilirsiniz

Evet, kartlı geçiş sistemi son derece kullanışlı ve pratik bir uygulamadır. Örneğin şirketini ziyarete gelen misafirlerinizin de hareketlerini bu sistem sayesinde takip edebilirsiniz. Hangi ziyaretçinin hangi saatte hangi kapıdan giriş yaptığını ve ne zaman nereden çıkış yaptığını da aynı şekilde takip edebilirsiniz. Her anlamda işverenin ya da yetkili olan merciinin personeli takip edip denetleyebilmesi adına son derece iyi düşünülmüş ve her ayrıntıya yer verilmiş bir sistemdir.

Otopark Bariyeri

Araç kullanımı arttıkça park problemi de beraberinde geliyor. Şehirler her geçen gün biraz daha büyüyor ulaşım zorlaştıkça daha çok araç kullanıyoruz, daha çok araç da daha çok park yeri ihtiyacını doğuruyor. Ülkemizde araba kullanımı çok fazla olduğundan henüz diğer ulaşım araçlarına mesela bisiklet gibi rağbet edilmediğinden park yeri savaşları da yaşanmıyor değil. Şehir içinde otopark olarak hizmet veren yerlerin ve firmalara veya konutlara ait otoparkların kullanımında otopark bariyeri bir gereklilik haline gelmiştir.

Otoparklara giriş ve çıkışlarda gerek kontrol amaçlı gerekse farklı kullanımları engellemek için çeşitli bariyer sistemleri kullanılabilir. Uzaktan kumandalı, RFID sistemli, hidrolik mantar bariyerli, savunma amaçlı, biletli veya yüz tanıma sistemli otopark bariyeri sistemleri mevcut bariyer çeşitleridir. İhtiyacınıza göre veya kullanım amacına göre bu bariyerlerden kullanılabilir. Basit bir sistem olan uzaktan kumandalı bir Otopark bariyeri sistemi de kullanılabileceği gibi askeri bölgelerde daha savunmaya yönelik bariyerler kullanılabilir veya ticari olarak hizmet veren otoparklarda biletli sistem kullanılabilir. Her amaca yönelik sistemler mevcuttur ama firmaların veya kuruluşların ihtiyaçlarına göre bariyer sistemleri de geliştirilebilir.

Pek çok yerde artık ihtiyaç haline gelen otopark bariyeri kurulumu ile sisteme alınması ile profesyonel olarak hizmet veren firmalarca yürütülmektedir. Bu konuda hizmet almak için ve sonrasında da teknik destek almak için iletişime geçmeniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda sistemi kurdurmanız yeterlidir.