Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık'la yaptığı görüşmenin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Peker paylaşımına, Özışık'ın kendisi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yaptığı iddiasını yalanladığını belirterek, “İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu ile benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem” notunu düştü.  

Video sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Aralarında siyasetçiler, akademisyenler ve gazetecilerin de bulunduğu binlerce kişi paylaşıma yorum yaptı. 

Yorumlardan bazıları şöyle:

Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hadi Özışık, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında aracılık yapan "şerefsizdir haysiyetsizdir" demişti. Videodan anlaşıldığına göre aracı Süleyman Özışık imiş" ifadelerini kullandı.  

Şık, videoya ilişkin ikinci tweetinde Süleyman Soylu'yu etiketleyerek "İçişleri Bakanı @suleymansoylu bu videolardaki konuşmaların da araştırılması için savcıları göreve çağıracak mısınız? Sahi @slymnoz size Sedat Peker ile ilgili ne mesaj getirdi? Siz ne karşılık verdiniz? İstifa edecek siyasi etikle ilgili herhangi bir norma sahip misiniz?" sorularını sordu.   

TİP İstanbul Milletvekili Barış Atay ise "Vay vay vay @HadiOzisik @slymnoz @suleymansoylu… Bakalım devlet-mafya-medya daha neler karıştırmışsınız! Şu rezilliğe bak" diye yazdı. 

Gazeteci Ruşen Çakır, Peker'in videosuna "Geceye bir şarkı bırakalım bari... Fatih Ürek - Hadi Hadi" paylaşımıyla göndermede bulundu.  

Gazeteci Can Dündar, "Boşa giden yatırımlar serisi-2" diyerek videoyu paylaştı.