Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP seçmenine seslendi.

Babacan, "Kendimi bildim bileli bazı mahallelerde “Elim altı oka gitmiyor, elim CHP’ye gitmiyor” denirdi. Bu seçimde insanların tam da o mahallelerde ve pek çok evde kısık sesle “Elim AK Parti’ye gitmiyor. Elim ampule gitmiyor” dediğini gayet iyi biliyorum. İnsanlar artık “Elim bu yoksulluğa, bu açlığa, bu zulme gitmiyor. Yolsuzluğa gitmiyor. Yüzde 100’ü aşan enflasyona gitmiyor” diyor." ifadelerini yazdı.

DEVA Partisi lideri Babacan, Twitter hesabından paylaştığı gönderide "Eskiden AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim" diyen Babacan, "Biz buradayız. Seçimin şafağında sizleri de aramıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Paylaşımında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyen Babacan, şunları yazdı:

"PEK ÇOK EVDE KISIK SESLE “ELİM AK PARTİ’YE GİTMİYOR" DEDİĞİNİ GAYET İYİ BİLİYORUM"

"Kendimi bildim bileli bazı mahallelerde “Elim altı oka gitmiyor, elim CHP’ye gitmiyor” denirdi. Bu seçimde insanların tam da o mahallelerde ve pek çok evde kısık sesle “Elim AK Parti’ye gitmiyor. Elim ampule gitmiyor” dediğini gayet iyi biliyorum. İnsanlar artık “Elim bu yoksulluğa, bu açlığa, bu zulme gitmiyor. Yolsuzluğa gitmiyor. Yüzde 100’ü aşan enflasyona gitmiyor” diyor.

"İNSANLARIN ELİ; SÖZÜNDEN DÖNEN, ETRAFINDAKİ ÇIKARCILARA YAKASINI KAPTIRMIŞ SAYIN ERDOĞAN'A GİTMİYOR"

Bir zamanlar AK Parti’ye oy vermiş kardeşlerimin eli, sınavı kazanan başarılı gençler torpilsiz işe giremezken, birilerinin haksız kazançla servetine servet katmasına gitmiyor. Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, baskıya, zulme gitmiyor. İnsanların eli; sözünden dönen, etrafındaki çıkarcılara yakasını kaptırmış Sayın @RTErdogan'a gitmiyor.

"BİRİNCİ SANDIKTA SAYIN KILIÇDAROĞLU, İKİNCİ SANDIKTA DEVA İÇİN CHP DİYECEĞİZ"

Keçiören’deki mütevazı dairesinden taşınıp devasa bir külliye inşa eden bir zihniyete gitmiyor, gitmeyecek. Eskiden AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim; Önümüzdeki seçim aslında referandum. Bir tarafta mevcut tablo, diğer tarafta yeni bir nefes var. Biz özgürlüğün, adaletin, zenginliğin tarafındayız. Birinci sandıkta Sn. @kilicdarogluk, ikinci sandıkta DEVA için CHP diyeceğiz.

"SEÇİMİN ŞAFAĞINDA SİZLERİ DE ARAMIZA BEKLİYORUZ"

Endişeye mahal yok. Kaybedeni olmayan bir zafer için oy vereceğiz. Biz buradayız. Seçimin şafağında sizleri de aramıza bekliyoruz. Bu büyük yürüyüşte hep beraber olacağız."