Erişimi engellenmiş olan web siteleri ile karşılaşılması her geçen gün artarak devam etmektedir. Sitelerin belirli sebepler öne sürülerek erişiminin engellenmesi durumuyla karşılaşılması keyif kaçırıcı olabilmektedir. Bu tür can sıkıcı durumlarda kişiler internete erişim hakkının kısıtlanmasından yakınmaktadır. Güvenli fakat gizli bir şekilde istenilen sitelere girişin sağlanabilmesi için geliştirilmiş olan Psiphon uygulaması birçok kişi tarafından severek kullanılmaktadır.

Ücretli ve ücretsiz sürümleri mevcut olan bir uygulamadır. Ücretsiz sürümü gayet iyidir, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş olan uygulama aracılığıyla yasaklı olan sitelere giriş sağlanabilmektedir. Sitelere yasak getirilmesi ile ilgili kimi zaman mantıklı açıklamalar bulunsa'da kimi zaman geçersiz sebepler öne sürülebilmektedir. Bu durum ile karşılaşılması durumunda kullanılabilecek olan uygulama son derece güvenlidir. Sansürsüz internet kullanmak isteyenlerin severek kullandığı bir uygulamadır.

Psiphon Nedir?

Gizlilik ilkelerine son derece bağlı olan uygulamanın cihaza indirilmesi ardından kurulumu yapılarak kullanıma başlanabilmektedir. Yasaklı olan sitelere girişin en hızlı şekilde yapılmasına olanak sağlamakla birlikte cihaz içerisinde herhangi bir kasmaya veya ısınmaya sebebiyet vermemektedir. Kullanımının kolay olması ve sade bir tasarıma sahip olması sebebiyle kafa karıştırıcı özellikleri bulunmamaktadır.

Vpn kullanımı içerisinde herhangi bir limit durumu ile karşılaşılması mümkün değildir. Ücretsiz bir uygulama olduğu için kolaylıkla indirilebilmesinin yanı sıra kişisel bilgilere ihtiyaç duyulmamaktadır. İstenilen her ortamda internetin keyfini çıkarmak isteyen kişiler uygulamayı tek tıkla indirebilirler. Diğer VPN uygulamalarını inceleme ve indirme isterseniz indirgeek.com'a bakabilirsiniz.

Psiphon 3 indir