PayFix komisyon oranları ve işlem ücretleri yapacağınız işlemlere göre değişiklik göstermektedir. PayFix aldığı ücretleri minimum seviyede tutar ve standart bir bankadan çok daha az ücret alır. Bu sayede hem bireysel hem kurumsal müşteri olarak, bu ücretleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

PayFix Cüzdan ile Güvenli Ödeme Yapmak

PayFix uluslararası sertifikaya sahip, bankalar kurumu tarafından denetlenen dijital bir ödeme sistemidir. Yüklediğiniz bakiye kadar harcama yapabilirsiniz ve böylece istemediğiniz tutarlar hesabınızdan tahsil edilmez.

PayFix kullanmak için bir karta ihtiyacınız yoktur, bu da size maksimum güvenlik sağlar. İşlemlerinizi yapabilmek için belirlediğiniz şifre ile sisteme giriş yapmanız gerekmektedir. Herhangi bir problemde PayFix ile iletişime geçebilirsiniz.

PayFix Hangi İşlemler İçin Hangi Ücretleri Almaktadır?

PayFix komisyon oranları farklı işlemler için farklı miktarlarda belirlenmiştir. Masraflar aşağıdaki listede ücretleri görebilirsiniz.

  • Banka Havalesi ile Para Yükleme: Bu işlemi yapmak için hiçbir ücret ödemenize gerek yoktur. Banka havalesi ile 7 gün 24 saat PayFix cüzdanınıza bakiye yükleyebilirsiniz.
  • PayFix Hesapları Arasında Para Gönderme İşlemi: Başka bir kullanıcının PayFix hesabına para göndermek ücretsizdir. Ancak bir ayda 1 ile 5 farklı kullanıcıya kadar, toplam 1000 TL üzeri ödeme alınır ise, PayFix %5 komisyon tahsil eder. Ödediğiniz tutar 1.000 TL’yi geçmese dahi, eğer 6 farklı kişiye para gönderme işlemi yaparsanız, %5 komisyon tahsil edilmektedir. Aynı zamanda tek seferde 1.000 TL üzeri ödeme yapmanız halinde %5 komisyon alınmaktadır.
  • Banka Havalesi ile Para Çekme : PayFix cüzdanınızda bulunan miktarı kendi banka hesabınıza çekme işlemi tamamen ücretsizdir. Bu işlemi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.
  • PayFix Hesabından Fatura Ödeme: PayFix ile kamu ve fatura ödemeleri gerçekleştirilebilir. Bu işlemler için 2 TL ücret alınmaktadır.
  • PayFix Kurumsal: Kurumsal bir hesabınız varsa, yapacağınız harcamalarda hiç ücret ödemezsiniz. Payfix Kurumsal Kartlar

PayFix Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim?

PayFix kullanmak için sözleşme yapmanıza ya da bir kuruma gitmenize gerek yoktur. PayFix uygulamasını telefonunuza indirerek ya da web tarayıcınız üzerinden internet sitesine girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaydolmanız ve bakiye yüklemeniz yeterli olacaktır.

PayFix ile yapabileceğiniz işlemler aşağıda verilmiştir;

  1. Fatura ve kamu ödemelerinizi PayFix ile gerçekleştirebilirsiniz. Ödeyeceğiniz komisyon tutarı ise yalnızca 2 TL’dir.
  2. Anlaşmalı işyerlerinden online olarak alışveriş yapabilirsiniz, üstelik %10’a varan indirimlerden faydalanma hakkına sahip olacaksınız.
  3. İcra borcu, dosya masrafı, vergi borcu gibi ödemelerinizi uygulamanın ya da sitenin ilgili bölümünden gerçekleştirebilirsiniz.
  4. Kendi hesabınıza para gönderebilirsiniz.
  5. Başka bankalara ya da diğer PayFix kullanıcılarına para gönderme işlemi yapabilirsiniz. Havale işlemleri ve PayFix kullanıcılarına para gönderme işlemi ücretsizdir.

Kurumsal Müşteriler PayFix’ten Nasıl Faydalanabilir?

PayFix kurumsal müşteriler için etkili çözümler sunmaya odaklanmış bir dijital ödeme sistemidir. Müşterilerinizden düzenli olarak ödeme almanızı ve ödeme yapmanızı sağlamaktadır. İşlemlerinizden komisyon alınmaz ve 7/24 işlem yapmanıza olanak sağlanır.

Sanal Pos özelliği ile kendi internet siteniz üzerinden güvenli bir alışveriş deneyimi sunabilir, binlerce müşteriye ulaşabilirsiniz. Aracı kurumlarla uğraşmanıza gerek kalmadan müşteri ağınızı genişletmenin en iyi yollarından biri PayFix Sanal Pos kullanmaktır.

Devamlı ödeme aldığınız müşterileriniz mi bulunuyor? Bu müşteriler için belirli tarihlerde ve belirli tutarlarda ödeme kaydı oluşturabilirsiniz. Bu sayede hiçbir prosedür ile uğraşmadan düzenli olarak ödemelerinizi alabilirsiniz.

Müşterilerinize farklı bir deneyim sunmak adına, kurumsal kartlarımızı müşterilerinize verebilirsiniz. Bu ne işe yarar? Müşterilerinizin güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlar ve firmanızın prestijini arttırır. Hemen Kurumsal müşteri olmak için PayFix Cüzdan ile iletişime geçebilirsiniz.

www.payfix.com.tr