Pandeminin hayatımıza girmesiyle birlikte çevrimiçi alışverişe olan yoğun ilgi yeni girişimleri de hayata geçirdi. E-ticaret sektörü birbirinden farklı girişimler ile günden güne büyüyor.

2021 yılında İstanbul'da kurulan Pastam Geldi, İstanbul'un seçkin pastanelerini bir araya getirerek pastane ağı oluşturdu. Pastam Geldi Kurucusu Melis Bali, "Tüketiciler için farklı deneyim sahaları oluşturan girişimler ön plana çıkıyor. Aynı alanda faaliyet gösteren girişimler bulunsa da aradan sıyırılanlar genellikle farklı deneyimler yaratanlardır" dedi.

Doğum günü, düğün, nişan ve benzeri etkinlikler hayatımızın en özel günleridir. Birbirinden farklı öneme sahip bu özel günlere anlam katan objelerden biri hiç şüphesiz pastadır. Kutlamalarımızda kestiğimiz pastalar bizlere farklı hissettirmektedir. İşte bu noktada bir girişim diğerlerinden ayrılıyor; Pastam Geldi.

Pastam Geldi, özel günlerimizde bizlere özel tasarım pastaları hazırlayarak istediğimiz konuma ücretsiz getiriyor. Üstelik bunu oluşturduğu pastane ağıyla yaparak pastacılık sektörüne de olumlu katkılarda bulunuyor. Pandemi sebebiyle pastanelerin ekonomik anlamda daralma yaşadığını kaydeden Pastam Geldi Kurucusu Melis Bali, "Müşterilerimize özel günlerinde satın almak istedikleri pastalar için geniş ürün yelpazesi sunuyoruz. Bunun yanı sıra pastanelere de birçok açıdan destek oluyoruz." dedi.

Pastaneler Reklam Maliyetinden Kurtuluyor

Tedarikçi olarak Pastam Geldi'de yerini alan pastaneler, İstanbul'un herhangi bir yerinde fiziki şubesi varken konum fark etmeksizin pasta teslim edebiliyor. Teslimatlarda kendi kutularını kullanma özgürlüğüne sahip olan pastaneler böylelikle ekstra maliyet harcamadan ciddi bir reklam yapabiliyor.

2021 yılı içerisinde ciddi büyüme oranı kaydettiklerini ifade eden Bali, "Doğum günü pastası ve düğün pastası için ciddi bir sipariş hacmi yakaladık. Her geçen gün kullanıcı deneyimi odaklı çalışmalarımızı arttırıyoruz. Müşterilerimiz nasıl daha hızlı ve daha kolay pasta siparişi verebilir bunun üzerinde çalışmalar yürütüyoruz." dedi.