Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrası Sezgin Baran Korkmaz'ın Paramount Otel'inde kaldığı öne sürülen Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir açıklama yaptı.

Azerbaycan’da 24 TV’nin sorularını yanıtlayan İsmail Demir, "Gazeteci arkadaşımız beni aradı, sorular sormaya başladı. Ben çok rahat bir şekilde ‘Kardeşim özel hayatımıza karışamazsınız’ deyip kapatabilirdim. Ama saklayacak hiçbir şey olmayan bir insan rahatlığıyla sorduğu sorulara cevap vermeye çalıştım” dedi.

Hatta bazı sorular için hafızamı tazeleyerek cevap verdim” diyen Demir, “Yani hayatım boyunca bu dördüncü tatil mi ne oldu… Çocuklarımla beraber belki de sekiz seneden beri yaptığımız ilk tatildi. Arkadaşımız ‘Şurada bir tatil yapsanız’ dedi” diye konuştu.

Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Şimdi ben otelin sahibini araştırmakla, sorgulamakla mesul değilim. Yani anlaşılabilir tutum değil. Sanırım burada (haberde) art niyetten başka bir şey aramamak gerekiyor"

''15 YAŞINDAKİ KIZIM AĞLAYARAK ARADI''

"15 yaşındaki kızım beni sabah ağlayarak aradı diye sözlerine devam eden İsmail Demir, “Bana ‘Baba biz bunu hak etmedik. Ben sekiz seneden beri kardeşlerimle ilk defa tatil yapabildim' dedi. Kızımın göz yaşları herhalde İsmail [Saymaz’ın] Bey’in şu anda mutluluk göz yaşlarıyla karışmıştır. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.