Manken ve sunucu Özge Ulusoy, Ankara'da bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden babası Haydar Ulusoy'un cenazesine makyajlı katıldığı yönündeki iddialara sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Özge Ulusoy, geçen günlerce acı haberle sarsıldı. Ulusoy'un Ankara'da yaşayan babası Haydar Ulusoy bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ulusoy, bugün sabah saatlerde babasının mezarını ziyaret etti. Babasını mezarında paylaştığı fotoğrafa “günaydın babacığım” yazan Ulusoy, ardından cenazeye makyajlı katıldığı yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Instagram'dan açıklama yapan model, "Gözlerimi ancak açtım ki babacığımın pisi pisine toprağın altına girdiği kazayı araştırayım, takipçisi olayım. Bu esnada babamı morgdan aldığım sabah elimde olan ojeden, yüzükle askeri törende dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar. Biz nasıl bu hale geldik. Ben ülkemi, vatanımı ve insanını seven bir insanım ve bundan asla vazgeçmeyeceğim! Sizin pis yürekleriniz de bunu değiştiremeyecek, çünkü gerçek Türk insanının sizin gibi olmadığını biliyorum. Burada acımı nasıl ve neden paylaştığıma karışan hadsizler bir de siz ve o diğer vicdansızlar hesabımdan defolun! Allah'tan korkun biraz" ifadelerini kullandı.