Kendini özel hissedeceğiniz, birbirinden alımlı, şıklığınıza ve zarafetinize eşlik edecek uzun gece elbisesi modelleri ile Berfuğ Kıran gecenin yıldızı olmanız için sizlerle…

Zerafetin ve şıklığın tarzı: uzun gece elbiseleri…

Gece elbisesi denildiği vakit çoğunluğun tercihi, uzun elbiseler oluyor. Uzun kıyafetler, kadınların zarafetini ortaya çıkartırken kimi zaman romantikliği kimi zaman wamplığı ön planda tutuyor. Ve böylece gecenin yıldızı oluveriyorsunuz birden.

Özel gecelerin ve kutlamaların vazgeçilmez tercihleri olan bu kıyafetler içerisinde, bir yandan alımlı ve şık görünmek isterken bir yandan da seçtiğimiz renk ve model ile kendimize has tarzımızı yansıtmak isteriz. Mesela derin bacak dekoltesi ile ya da derin sırt dekoltesi ile uzunluğunu göz alıcı bir çarpıcılığa pay ederken buluruz gece elbiselerini. 

Gece kıyafetlerinizi tercih ederken kullanılan kumaşa özen göstermelisiniz

İsterseniz uzun olsun isterseniz kısa hiç fark etmez, gece elbisesi modellerini seçerken mutlaka dikkat etmeniz gereken ilk unsur kullanılan kumaş olmalı. Kumaş bir elbisenin asaletini, modelini belirginleştiren önemli bir unsurdur.

Gece elbiseleri üretiminde kumaşlar genellikle tafta, ipek, şifon, saten ya da polyester olarak tercih ediliyor. Bu kumaşlar gece kıyafetlerinin adeta ana yapısını oluşturarak fark edilir kılınmasını sağlıyor. Bu sebeple uzun gece elbiseleri tercihlerinizi yaparken kullanılan kumaşın türüne mutlaka özen göstermelisiniz.

Kusursuz bölgeleriniz ön plana…

Kısa elbise modelleri tercih ederken odaklanmanız gereken ikinci ana nokta, vücudunuz olmalıdır. Vücudunuzda kusurlu gördüğünüz yerleri gizlerken, göz alıcı noktalarınızı ise ön plana çıkarmalı ve hatta çarpıcı noktaları göstermekte cesur davranmalısınız.

Örneğin eğer minyon bir yapıya sahipseniz omuz ve sırt dekolteli elbise vermekten kaçınmamanızı ve bu tarz gece elbiselerine odaklanmanızı öneririz. Ya da uzun boylu ve zarif bacaklara sahipsiniz diyelim, işte o zaman bacak dekoltesinden yana kullanabilirsiniz tercihinizi.

Gece elbiselerinde dekolte ayarınıza dikkat edin

Dekolte, gece elbiselerinin, özellikle de uzun gece elbiselerinin göz alıcılığını belirlediği gibi mükemmel bir elbiseyi aniden gözden de düşürebilir. Bu sebeple sırt dekolteli elbise verdiğiniz derinlik elbisenizin ve sizin asaletinizi de belirleyecektir. Yani dekoltenin ayarını kaçırmamış olmakta fayda var.

Dekolte kıyafetinizin ve görünüşünüzün zarafetini belirlerken aşırısı sizi alaşağı edebilir. Bu sebeple katılacağınız ortama göre dekolteye karar vermelisiniz. Açılışlarda, galalarda ya da özel bir baloda dikkatleri üzerinize toplayacak olan dekolteler, bir kokteyl ya da özel bir yemekte basit görünmenize neden olabilir.

Seçtiğiniz kıyafet ile gecenin yıldızı olmaya kararlıysanız abartı dekoltelerden kaçınmanızı tavsiye etmekte fayda var. Aksi halde dekolte derinliğinizi abartırsanız işler sizin için tersine dönebilir. Bu nedenle dekoltenin derinliğine bulunduğunuz toplantının, niteliğinin karar vermesine izin verin.

Uzun gece elbiselerinde doğru tercihin adresi ise Berfuğ Kıran

Peki, kumaştan tutun da üzerinde kullanılan ayrıntılara ve hatta derinliğinin ölçüsüne değin, seçimlerin bu denli önemli olduğu uzun gece elbisesi çeşitleri içerisinde doğru tercihi nasıl yapabilirim diyeceksiniz. İşte tam da bu noktada Berfuğ Kıran’ın gece elbisesi modellerine ve özellikle de uzun gece elbisesi modellerine bir göz atmanızı öneririz.

Renkleri, ayrıntıları ve pek çok modeli ile sizleri gecenin tadını çıkarmanız, adeta bir yıldız gibi gözleri büyüleyebilmeniz için ön planda tutacak kıyafetleriyle Berfuğ Kıran’ın en doğru adres olduğundan emin olabilirsiniz. En şık gece elbise modelleri için https://www.berfugkiran.com adresini ziyaret edebilirsiniz.