Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında, "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak" ve "Silahla kasten yaralama ve hakaret" suçlarından 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu Ozan Güven ilk kez hakim karşısına çıktı.

Ozan Güven, “Zarar verseydim yaşayamazdım” dedi.

Çağlayan Adliyesi 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan ilk duruşmada, Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven hazır bulundu.

Deniz Bulutsuz, mahkemede verdiği ifadede, “Yaşananlar çok ağırdı, tekrar anlatmak zorunda kalmazsam memnun olurum. Hakkımda atılı suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Ozan Güven’in vücudundaki çizikler sorulduğunda, “Canımı kurtarmaya çalışırken kendimi savundum. Bana gelen darbelere engel olmaya çalışmışımdır” dedi.

'BANA 'SENİ TÜRKİYE’YE KADIN DÖVEN ADAM DİYE TANITIRIM' DEDİ'

Hakim, oyuncu Ozan Güven’e, Deniz Bulutsuz'un nasıl yaralandığını sordu. Ozan Güven, “Ben abajurla vurmadım. Abajurun şapkasını takmak için sapını Deniz’in elinden almaya çalıştığımda çekiştirdi. Yere düşmüştü, abajuru almaya çalışırken çenesine çarptı. Ben yara bandı getirmeye gittim. Geldiğimde bana, 'Sen bana vurdun, seni rezil edeceğim. Seni Türkiye’ye kadın döven adam diye tanırım' dedi. Abajur kırık değil gerekirse getiririm” şeklinde cevapladı. 

Hakim, Deniz Bulutsuz’un yara izini görmek istedi. Bulutsuz kürsüye çıkarak hakime yara izini gösterdi. Hakim, çok dikkatli bakınca ancak izin fark edilebildiğini söyledi.

Deniz Bulut olay gecesini anlatırken, “Ozan arkasını döndüğünde aldığım darbelerden dolayı yığıldığım dış kapı kenarından kapıya uzandım, kilidi açarak kendimi dışarı attım” dedi.

Olay gününün ertesi günü Bursa’ya gittiği iddiasını kabul ederek, “Uzaklaşmak istedim” dedi.            

'SADECE 'BAĞIRDIĞIM İÇİN UTANIYORUM' DİYE YAZDIM, ZARAR VERSEYDİM YAŞAYAMAZDIM'   

5 ay önce yaşanan bir tartışma sonrası Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a ‘Utanıyorum' şeklinde bir yazı yazdığı ortaya çıktı.

Hakimin sorusu üzerine “Evet, benim yazım. 5 ay önce sesimizi yükselterek tartıştığımız için çok üzüldüm ve böyle bir yazı yazdım. Sadece 'Bağırdığım için utanıyorum' diye yazdım, özür diledim. Zarar verseydim yaşayamazdım” dedi.

Ayrıca ilişkileri süresince 4 kez ayrılmak istediğini, bunun da 5'inci olduğunu belirten Güven, 5 ay önceki tartışmalarında Bulutsuz’un bayılma numarası yaptığını da ileri sürdü.

DENİZ BULUTSUZ’UN YARA İZİ İÇİN RAPOR İSTENDİ

Alınan beyanların ardından mahkeme, olayı gören kişilerin tanık olarak dinlenmesine ve taraflara delillerini bildirmeleri için süre verilmesine karar verdi. Mahkeme ayrıca Deniz Bulutsuz'un çenesindeki yara izinin kalıcı olup olmadığı konusunda rapor alınmasına hükmetti.

ABAJUR İNCELENECEK

Mahkeme, şiddet amaçlı kullanıldığı iddia edilen abajurun silahtan sayılıp sayılamayacağının tespiti için bir sonraki celse getirilmesine karar verdi.

İki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Deniz Bulutsuz’un avukatları, her iki tarafın da mahkemede hazır bulunmasını ve gerekirse yüzleştirme yapılmasını talep etti. Ancak mahkeme bu talepi reddederek, Ozan Güven'in duruşmalardan vareste tutulmasına karar verdi.

Dava 30 Nisan Cuma gününe ertelendi.

Kaynak: Anka