Renuvion J plazma, son dönemlerde kadınlar tarafından tercih edilen teknolojik vücut şekillendirme yöntemidir. Cildin sıkılaştırılması ve vücudun estetik bir şekli sokulabilmek için kullanılan yöntemlerden sadece biri olmakla birlikte son dönemin en popüler yöntemlerin başında gelmektedir.

Özel bir teknoloji kullanılarak üretilen Renuvion J plazma teknolojisinde helyum gazı ve radyo frekans enerjisi kullanılır. Dolayısıyla da vücut üzerinde son derece etkili ve modern bir yöntemdir.

Op. Dr. Arif Eroğlu Kimdir?

Opr. Dr. Arif Eroğlu, 28 Kasım 1970 yılında doğmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1993 yılında mezun olmuştur. Estetik ve Plastik Cerrahi İhtisasını Ankara Dış Kapı SSK Hastanesi’nde yapmıştır.

2002-2003 yıllarında Paşabahçe SSK Hastanesi’nde, 2003-2006 yıllarında Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışmış, 2006 sonrası sadece özel kliniğinde hizmet vermiştir.

Opr. Dr. Arif Eroğlu, medikal cilt uygulamalı eğitimlerini ve sertifikalarını Roma ve Milano’da ilk rejuvenasyon ve Fraksiyonel CO2 Lazer uygulamalarını yapan Prof. Dr. Bonan’dan almıştır.

Opr. Dr. Arif Eroğlu, Lazer Lipoliz eğitimlerini ve sertifikasını Dr Zerbinati’ den almıştır.

Yurt içi ve yurt dışı birçok kurs ve kongrelere katılarak mesleki eğitimine devam eden Opr. Dr. Arif Eroğu, 2003 yılından bu yana sadece özelde estetik ve plastik cerrahi operasyonlar; lazer, ultrason ve radyofrekans destekli özellikli estetik cerrahi ve dermatokozmetik uygulamalar yapan Opr. Dr. Arif Eroğlu, halen Nişantaşı’nda kendi kliniğinde sevgili eşi Dr. Nüket Eroğlu ile birlikte hizmet vermeye devam etmektedir.

Opr. Dr. Arif Eroğlu, neredeyse yirmi yılı aşkındır sürdürdüğü lazer, ultrason, radyofrekans gibi ileri teknikler kullanılarak yapılan 3D Lazer Lipoliz’i bir vücut şekillendirme prosedürü olarak tanımlamıştır ve uygulamaya devam etmektedir.

Renuvion J Plazma Nedir?

Karın, bacakiçi, kol bvölgeleri başta olmak üzere kalça ,sırt , boyun derisini şekillendirmek ve sıkılaştırmak için kullanılan teknolojik bir yöntem olan Renuvion j plasma minimal invaziv teknolojidir. Radyofrekans enerjisi ve helyum gazının birleştirilmesi ile oluşturulan plazma enerjisinin etkisi ile cilt sıkılaştırma işlemleri yapılır.

Renuvion J Plazma Nasıl Yapılır?

Güvenilir bir uygulama süreci sunan Renuvion J plazma teknolojisi; karın,bel, bacakiçi kol, boyun bölgesi ve diğer bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir. Öncelikle bu teknoloji sayesinde radyo frekans enerjisi ile soğuk helyum gazı birleştirilir. Bu enerji cilde uygulanarak ortaya çıkan plazma enerjisi ile dokularda sıkılaşma ve vücut şekillendirme görevi görür.

J Plazma Kimlere Uygulanır?

Son teknoloji bir yöntem olan J plazma, cildi etkili şekilde ve kısa sürede sıkılaştırarak şekillendirir. Bu özelliği sayesinde hem kadınlar hem de erkekler için sık sık tercih edilen bir yöntemdir. Bu işlem 18 yaşını doldurmuş ve 80 yaşını geçmemiş olan sağlık problemi olmayan, tüm kadın ve erkeklerde uygulanabilir. Ayrıca tüm cilt tiplerinde aynı etkiyi başarılı şekilde gösterir.

Vaser Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Klasik yöntemler ile karşılaştırıldığında vücuttan daha hızlı sürede daha büyük oranda yağ çekilmnesini sağlayan vaser liposuction, vücutta hangi bölgede uygulanır ise o bölgenin estetik ve doğal bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ayrıca işlem sırasında ya da sonrasında komplikasyon oluşma riski de klasik yöntemlere kıyasla daha azdır.

Vaser Liposuction Nasıl Yapılır?

Vücuttaki fazla yağlardan kurtulmak için etkili bir yöntem olan vaser liposuction yönteminde cilt altında bulunan ve artık vücuda yerleşmiş olan yağ dokuları öncelikle ultrasonik ses dalgaları yardımı ile eritilerek sıvı hale getirilir.

Deri altında sıvılaştırılan fazla yağlar, küçük deliklerden ince kanüller yardımı ile çekilir. Böylece vücut fazla yağlardan arındırılmış olur. Eğer uygulama yapılacak olan bölgeküçük ise lokal anestezi yapılabilir. Ancak alan geniş ve birden çok ise o halde hastaya genel anestezi uygulaması yapılır.

Vaser Liposuction Fiyatları

Vaser liposuction uygulaması yapan birçok klinik ve merkez vardır. Öncelikle doğru ve uzman bir adres tercih edilmelidir. Daha sonrasında fiyat bilgisi için doğrudan işlemin yaptırılacağı adres ile iletişime geçilmelidir.

Her kliniğin ya da estetik merkezinin doktorun deneyimine göre kendisine özgü fiyat politikası vardır. Dolayısıyla da işlem fiyatları da her adreste farklılaşabilir.

Total Vücut Şekillendirme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Vücudun tüm bölgelerinde yapılan vücut şekillendirme, total vücut şekillendirme olarak isimlendirilir. Bu estetik uygulamalar sonrasında hızlı iyileşme için dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Öncelikle uzman doktorun tavsiye ettiği şekilde korse kullanılmalıdır.

Ayrıca reçete edilen ilaçlar düzenli olarak kullanılmalı, ağır egzersizden kaçınılması da aynı şekilde total vücut şekillendirme sonrasında iyileşme sürecini hızlandıracaktır.

Total Vücut Şekillendirme Yöntemleri

Vücudun genel estetik görünümünü düzeltmek adına yapılan total vücut şekillendirme yöntemleri arasında birçok yöntem vardır. Renuvion J Plazma, 3D lazerlipoliz, vaser liposuction, bodyjet evo,vb  gibi birçok yöntem ihtiyacı olan bölgelere uygun şekilde uygulanır.