Ankara Çankaya’da bir eğlence mekanında sahne alan Onur Şener’i karaoke şarkı söylediği, canlı söylemediği gerekçesiyle öldürdüğü iddia edilen şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı.

Asuman Aranca'nın T24'te yer alan haberine göre, öldüren darbeyi vurduğu iddia edilen İlker K., sorgusunda, Şener’in kendilerine küfür ettiğini ve mekandan bahçeye çıkmalarına rağmen peşlerinden geldiğini öne sürdü. İlker K., şunları söyledi:

“Onur’un kızlara saldıracağını düşündüğüm için elimdeki bira bardağını ona doğru savurdum. Bu esnada Onur bana yumruk attı. Birlikte yere düştük. Onur sırt üstü ben de Onur’un üzerine doğru düştüm. Yerde de bir kere daha Onur’a doğru yumruk savurdum. Bu esnada elimde herhangi bir şey yoktu. Yerde olduğum sırada Onur’un yanındaki bayan bana tekme atarak arbededen beni uzaklaştırdı. Bana saldırıyordu. Bayan şahsın elinden kurtulduğumda Ali’yi karşı kaldırımda kolunu tutarken gördüm. Ali’nin eli yoğun şekilde kanıyordu, ben hemen 2 ambulans çağırdım.

“TAMPON YAPMALARI İÇİN TİŞÖRTÜMÜ VERDİM”

Hatta Onur’un yanına doğru gittim, boynuna tampon yapıyorlardı. Üzerimdeki tişörtü tampon yapan şahıslara uzattım. 10 dakika sonra polisler geldi.”

Şüphelilerden Ali G. ise ifadesinde “Solist Onur gelirken arbede oldu. Bize saldırmaya geliyordu. Hatta bize saldırdı. O sırada itiş kakış oldu. Ben kaldırımdan yere düştüm. Sonra da yerden kalkamadım. İlker elindeki bira bardağını Onur’un kafasına vurdu” diye konuştu.