Gün geçtikçe yolculuklarımızı daha çok uçakla yapmaya başlıyoruz. Havalimanlarının, havayolu firmalarının ve uçak seferlerinin çoğalmasıyla birlikte hemen her yere uçakla gitmek mümkün hale geldi.

Online uçak bileti satış siteleri sayesinde birçok havayolu firmasının tüm seferlerini, ekonomik, kampanyalı, indirimli ve fırsat uçuşlarını tek bir aramada görebilir, en uygun uçak biletini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde alabilirsin.

ONLİNE UÇAK BİLETİ AL

Bu sitelerden biri de: online-bilet.biz

Siteden ister online uçak bileti al, ister online uçak bileti rezervasyonu yap. Hepsi çok kolay.

Erken alımlarda yüksek indirimler uygulanmakta, otobüs biletinden ucuza uçak bileti bulunabilmekte.

Ancak sefer saati yaklaştıkça uçak bileti fiyatları otomatik olarak yükseliyor. O nedenle biletini erken almanda yarar var.

Ucuz uçak biletlerinde "rezervasyon süresi" de çok kısa oluyor, o nedenle bulduğun uygun uçak biletini vakit geçirmeden alman gerekiyor.

En ucuz uçak biletini almanın en kolay yolu tüm firmaların biletlerini karşılaştırmak. Online uçak bileti satış siteleri size işte bu imkanı sağlıyor.

ONLİNE UÇAK BİLETİ NASIL ALINIR?

İnternetten online uçak bileti almak için önce nereden nereye gideceğinizi seçip sefer arayın.

Sonra size en uygun seferi seçin, uçuş bilgileri yüklenecektir.

Daha sonra yolcu ve iletişim bilgilerinizi girin, ödeme bölümünden işleminizi tamamlayın.

Dilerseniz Card Finans, İşbankası Maximum ve Garanti Bonus kredi kartlarına 3 aya kadar taksit seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca ödemenizi PayPal, BKM Express Ödeme veya İşcep Parakod ile de yapabilirsiniz.

İsterseniz aldığınız biletin yazıcıdan hemen çıktısını alın, ya da mailinize gelen bileti yazıcıdan çıkartın. Ancak yazıcıdan çıkarmak zorunda da değilsiniz.

Online biletinizi alınca cep telefonunuza ve mail adresinize bilet bilgileriniz ve PNR numaranız gelir.

PNR, rezerve ettiğiniz ya da satın aldığınız bilet üzerinde işlem yapmanızı sağlayan bilet kodunuzdur. Passenger Name Record (Yolcu İsim Kaydı) ifadesinin kısaltmasıdır.

PNR numaranızla, ya da çıktısını aldığınız biletle uçuştan 1 saat önce biletini aldığınız havayolunun gişesine gidip biletinizi (uçuş kartınızı) alıp check-in yaptırabilirsiniz.

Ya da biletini aldığınız havayolunun web sitesinden online check-in de yapabilirsiniz.

Online chek-in için PNR numaranızı ve soyadınızı girin, sonra yer seçin, en son da "boarding pass" yani uçuş kartınızı bastırın.

Uçağa binmeniz için uçuş kartınız (biletiniz) ve bir tane de resmi kimlik kartınız yeterlidir.

HAVAYOLU FİRMALARI

Türk Hava Yolları (THY), SunExpress, AnadoluJet, AtlasJet, BoraJet gibi birçok uçak firmasının biletlerini online olarak almak mümkün.

YURTİÇİ HAVAALANLARI HANGİLERİ?

Online uçak bileti alabileceğiniz yurtiçindeki havaalanlarından bazıları şöyledir:

Adana Şakirpaşa, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Alanya Gazipaşa, Amasya Merzifon, Ankara Esenboğa, Balıkesir Edremit Koca Seyit Havalimanı, Batman, Batum Hopa, Bodrum Milas, Bursa, Bursa Yenişehir, Çanakkale, Çarşamba, Çorlu, Dalaman, Denizli Çardak, Diyarbakır Kaplaner, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep Sazgın, Hatay, Iğdır, Isparta Süleyman Demirel, İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri Erkilet Havaalanı Biletleri, Kıbrıs Lefkoşa Ercan, İzmit Kocaeli Cengiz Topel, Konya, Kütahya Zafer, Malatya Erhaç Bilet Al, Mardin, Muş, Nevşehir, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa GAP Havaalanı Uçuşları, Tekirdağ Çorlu, Tokat, Trabzon, Uşak, Van Ferit Melen Uçak Seferleri, Zonguldak Çaycuma Uçuşları.

YURTİÇİ UÇAK SEFERLERİ

Online uçak bileti alabileceğiniz yurtiçindeki yerleşimlerden bazıları da şöyledir:

Adıyaman, İzmir, Afyon, Ağrı, Eskişehir, Antalya, İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Balıkesir, Edremit, Burhaniye, Batman, Bodrum, Bursa, Çanakkale, Samsun, Çarşamba, Çorlu, Tekirdağ, Dalaman, Denizli Çardak, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Lefkoşa, Kıbrıs, Kayseri, Erzincan, Erzurum, Ankara, Van, Gaziantep, Alanya, Hatay, Hopa, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Kars, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Amasya, Merzifon, Muş, Nevşehir, Kütahya, Siirt, Sinop, Sivas, Adana, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Zonguldak, Çaycuma Online Uçak Bileti, En Ucuz Uçak Bileti.