Çalınan sosyal medya hesaplarının, ilgili hesap sahiplerine çeşitli sorunlar çıkardığını belirten Olcay Torun, “İnsanlara bu konuda da danışmanlık hizmeti veriyorum. Çalınan sosyal medya hesapları nasıl kurtarılır, hesap güvenliği nasıl sağlanır; ilgi alanlarım arasında yer alan konular.” ifadelerinde bulundu.

Uzun zamandır sosyal medya çalışmalarına ilgi duyduğunu belirten Olcay Torun, insanların hesaplarını güvende tutmalarının çok önemli olduğunu belirtti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Torun, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Bilindiği üzere sosyal medya, oldukça sık kullanılan mecraları. Milyonlarca insan, farklı sosyal medya platformlarında kişisel bilgilerini paylaşıyor. Hesapların çalınma ihtimaline karşılık çeşitli önlemlerin alınması bir hayli önemli. Çünkü çalınma durumunda kişisel bilgiler de riske giriyor.”

Danışmanlık Hizmeti Veriyorum

Sosyal medyada hacklenen hesaplar için danışmanlık hizmeti verdiğini belirten Olcay Torun, “Sosyal medyaya karşı yoğun ilgim, bu alanda çalışmalarda bulunmak için bana bir dayanak noktası oldu. Dolayısıyla bu alana yönelmem ve profesyonel çalışmalar gerçekleştirmem gerektiğini düşündüm. Marka ya da şahıslara sosyal medya hesaplarının güvenliği için danışmanlık hizmeti veriyorum. Bunun yanı sıra kapatılan hesapları açıyorum, hacklenen hesapları kurtarıyorum. Çalınan hesapları, üzerinden aylar geçse bile geri alıyorum. Bu konuda kendimi geliştirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.” sözleriyle sunmuş olduğu hizmetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sosyal Medya Üzerinde Hacklenen Hesapları Kurtarıyorum

Sosyal medyada son zamanlarda dolandırıcılık vakalarında artış olduğunu, kötü niyetli kişiler tarafından hesapların çalındığını belirten Olcay Torun, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Son zamanlarda insanların sosyal medyaya yönelim göstermesi, bu alandaki dolandırıcılık faaliyetlerinde de artış göstermesine neden oldu. Artık hesapların güvenliği için sıkı bir çalışma gerekiyor. Ben de bu alanda verdiğim hizmetlerle marka ve şahısların, sosyal medyada çok daha güvenli bir şekilde bulunmalarını sağlıyorum. Bunun yanı sıra kapatılan hesapları da geri alıyorum. Bu tür çalışmalar için eğitimler aldığımı ve kendimi geliştirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Şu anda hedefim, kendimi daha fazla geliştirmek ve çalışmalarımı çok daha profesyonel bir zeminde sürdürmek. Bu konuda yeni projeler içerisinde bulunduğumu belirtmem mümkün. Aynı zamanda hizmet ağımı da genişletmek ve çalışmalarımı kesintisiz bir şekilde sürdürmek istiyorum.”