YouTuberlar özellikle son yıllarda büyük küçük herkesin ilgi odağında. İlgi çeken YouTuber'lardan biri olan Okan Sarıoğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Peki Ünlü YouTuber Okan Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Okan Sarıoğlu nereli, burcu ne? Birçok başarılı işe imza atan ve adını sık sık duyurmayı başaran Okan Sarıoğlu kim olduğuna dair merak ettiklerinizi bu haberde anlattık.

Okan Sarıoğlu; eğlence ve korku içerikli parodi videoları ile oldukça geniş bir kitleye hitap etmektedir. Çektiği videoları kendi yorumlamasıyla hem korkunç hem eğlenceli hale getirerek oldukça farklı ve özgün bir kanal yaratmıştır. Sosyal medyadaki ilk zamanlarında internet ve bilgisayar programlarıyla ilgili basit eğitim videoları yapmıştır. YouTube ve sosyal medyaya başlangıcını bilgisayar ve oyunlar ile yapmıştır. YouTube'a bilinen ilk videosunu 26 Ekim 2013'te yüklemiştir. Yani henüz küçük bir çocukken bile içerik üretmekteydi. Bu 2016'da açtığı kanalında ise çizgi filmlerle alakalı inceleme videoları yapmıştır. Daha sonradan kurgusal eğlenceli korku videoları ile daha geniş kitlelere hitap etmeye başlamış ve oldukça ilgi çekmiştir. Gece 3 ve Dark Web içerikleri ile takipçilerini zaman zaman korkutmaktadır. Gece 3'te denemeyin ve Dark Web sipariş gibi video konularını Türkiye'de ilk yapmıştır. Bu içerikleri takip ettiği yabancı Youtuber ''JayStation'' kanalından örnek aldığını da söylemiştir. Tehlikeli ve korkunç videoları kendi yorumlarını katıp biraz da eğlenceli hale getirerek Türkiye'de yapmayı başarmıştır. Ürettiği içerikler hakkında ''Sadece eğlence amaçlı yapıyorum. Ciddiye almadan gülerek izleyip geçmenizi öneririm. Örümcek Adam'ın gerçek olduğunu mu düşünüyorsunuz?'' demiştir. Yaptığı ilgi çekici ve çok şaşırtıcı videoları sık sık gündem ve trend olmaktadır. YouTube kanallarında 500 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Okan-Sarioglu-2

Ürettiği özgün içerikleri ile çoğu zaman gündemde kalan Okan Youtube'da fenomen haline geldikten sonra takipçilerinin en çok merak ettiği konu ise Youtuber’ın yaşı ve nerede yaşadığı oldu. 9 Nisan 2002'de dünyaya gelen Sarıoğlu, 20 yaşındadır ve koç burcudur. Bursa'da dünyaya gelmiş ve hala yaşamına orda devam etmektedir.

Okan Sarıoğlu, doğrulanmış YouTube kanalında şu an 450 bin abonesi var. Tepki videoları yaptığı 2. kanalında 45 bin, Oyun videoları yaptığı kanalında 11 bin, Shorts videolar yayınladığı diğer kanalında ise de 65 bin abonesi vardır. Ünlü sosyal medya fenomeninin TikTok'ta 33 bin, Instagram’da 60 bin takipçisi var.