Ofis ortamında çalışan kişiler bilir ki, ofis için gerekli olan birçok ürün bulunmaktadır. Ofis ortamının oldukça düzenli olması gerekmektedir. Dosyalar belirli bir yerde, elektronik eşyalar için gerekli malzemeler bir yerde ve kırtasiye ürünleri belirli bir yerde olmak mecburiyetindedir. Ofisin düzenli olması ofis işlerinin de düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlayacaktır.

Telli dosya sayesinde her evrak grubu isimlendirilmiş dosyalar içinde muhafaza edilmektedir. Dosyalar ise klasörlere eklenerek klasör dolabına yerleştirilmektedir.

Yazı tahtaları ise toplantı anında sunum yapılırken oldukça fazla kullanılan ürünlerdendir. Bu sayede ofis çalışanlarına görsel olarak anlatılarak, konunun anlaşılması sağlanmaktadır.

Ofisin düzeni kadar önemli konulardan biriside temiz tutulmasıdır. Çöp torbası ofiste en çok kullanılan malzemelerden olmaktadır. Temizlik için gerekli ve mutfak için gerekli birçok malzemeyi de bulmak mümkün olmaktadır. İnternetten işlevini sürdüren ve kargo ile adrese teslim edilen adreslerden birisi de ofiseteslim.com adresi olmaktadır.