Dünya Kupası finalinde sahaya girerek büyük tepki toplayan Nusret'e bir yasak daha geldi. ABD eyaletine bağlı Los Angeles kentinde yapılacak Rolling Loud müzik festivalinin komitesi, Nusret'in festivale gelmesini yasakladı. FIFA tarafından hakkında soruşturma açılan Nusret Gökçe, ABD'nin en eski futbol turnuvası U.S. Open Cup finalinden de men edilmişti.

Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan Katar'daki Dünya Kupası finalinin hemen ardından sahaya girerek futbolcularla fotoğraf çektiren ve Arjantin'in dünya yıldızı Lionel Messi'yi rahatsız ederek dikkatleri üzerine çeken 'Salt Bae' lakaplıo ünlü kasap Nusret Gökçe'ye yasak üstüne yasak geliyor.

Davranışları nedeniyle tepkilerin odağındaki isim haline gelen Nusret Gökçe, ilk olarak ABD'nin en eski futbol turnuvası U.S. Open Cup finalinden men edilmişti. U.S. Open Cup'ın resmi Twitter hesabı yaptığı açıklamada "Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden bu vesileyle men edilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.
FIFA da sahaya izinsiz olarak girmesinden dolayı Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı. İngiliz yayın kurumu BBC'ye konuşan bir FIFA yetkilisi, "Bazı kişilerin kupa töreninin ardından yetkisi olmadan sahaya nasıl girdiğini tespit etmek için inceleme başlatıldı. İnceleme sonucu uygun işlem neyse yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Nusret'e yeni bir yasak haberi de, ABD' eyaletine bağlı Los Angeles'da yapılacak Rolling Loud müzik festivalinden geldi.

Festivalin Twitter hesabından "Biz de Salt Bae'in Mart'taki Rolling Loud LA 2023'e katılmasını yasakladık" paylaşımı yapıldı. 3-5 Mart arasında yapılacak festivalde Travis Scott, Future ve Lil Wayne gibi isimler de sahne alacak.