Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde sokağa çıkma yasağının 5. gününde ilçeden iki yaralanma haberi daha geldi. 19 yaşındaki genç boynundan vurulurken, Fatma Kulat isimli bir kadın 5'inci kattaki evinde yaralandı.

Dicle Haber Ajansı’nda (DİHA) yer alan habere göre, akşam saatlerinde Yeni Turan Mahallesi Mehmetçik Sokak’ta 19 yaşındaki Mehmet Aslan isimli bir genç kurşunların hedefi oldu.

Sakarya Caddesi’ne konuşlanan polislerin üzerine açtığı ateşle vurulduğu öne sürülen Aslan’ı çevredeki yurttaşlar bir eve taşıdı. Aslan daha sonra da çağrılan ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aslan’ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Öte yandan 42 yaşındaki Fatma Kulat isimli bir kadın da bir apartmanın 5. katındaki evinin mutfağında, nereden geldiği bilinmeyen bir kurşunun hedefi oldu. Mutfak camını kırarak içeri giren kurşun, o sırada yemek yapan Kulat’a isabet etti.

Ağır yaralanan kadın, çağrılan ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kulat, yapılan ilk müdahalenin ardından da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 12 KİŞİ YARALANDI

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin’de şimdiye kadar 2 kişi yaşamını yitirdi. İlçede, bugün yaralanan Kulat ve Aslan’la birlikte toplam 12 kişi de yaralandı.