Google, Yandex gibi tüm sosyal medya ağlarında istenen özellik olan numara onayı, bir telefon numarasından ikinci hesabın onaylatılmasına izin vermemektedir. Zaman içerisinde bilgileri unutulan sosyal medya hesaplarını almak mümkün olmayınca yenisi açılmak zorundadır. Tek GSM numarası olduğu için yeni açılan sosyal medyanın telefon numara onayı yapılamaz. Çok sayıda alanda numara hizmeti sağlayan firmamız hesaplarınızın aktif kalmasında aktif rol alır. Numara onaylatma işlemleri herhangi bir sakınca barındırmaz. E-posta adresleri doğru girildikten sonra şifreler unutulduğunda mobil numaralar yerine e-posta adreslerine doğrulama gelir. Sosyal medya ağları onayladığınız mobil numaraların size ait olup olmadığı kısmıyla ilgilenmemektedir. Onay sırasında gönderilen onay kodlarını doğru girip girmemek önem taşımaktadır.

Mobil Sms Onay Hizmetleri

Google, Getir, Whatsapp gibi servisler sms onayı gerektirdiği için telefon numaranızı vermek istememeniz doğaldır. Tek kullanımlık numaralarla üyelik durumunuzu doğrulamanız için de OnayTR imkan verilmektedir. Servislerin hepsinde mobil onay hizmetlerimiz uygun fiyatlara hizmetinize sunulmaktadır. Uygun fiyatlara numara onay için diğer ülkelerin ve ülkemizin fiyatlarını da karşılaştırabilirsiniz. İşlevsel panellere sahip, kullanımı kolay sistemlerimizde sms onay kodu tek tıkla karşınıza çıkmaktadır. Online bakiyeyle Facebook, Whatsapp, Instagram, Papara, Gmail gibi sosyal medya platformlarında mobil onay işlemleri için sms onay sistemi kullanılabilir. Mobil onay alanında uygun fiyatlara, tecrübemizle hizmetler sunarak müşteri memnuniyetinizi her geçen gün artırmayı hedefliyoruz. Modern site tasarımımız, gelişmiş alt yapımızla ayrıcalıklarınızın farkında olursunuz. Geniş servis ve ülke seçeneği, canlı destek, kolay ödeme sistemimizle hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Numara Onay Sistemi Nasıl Kullanılır?

7/24 güvenli şekilde hesabınıza bakiye yükleyerek numara onay sistemlerini sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Ücretsiz kayıt imkanı sunduğumuz sistemlerimize üye olarak giriş yapabilirsiniz. Online ödemelerle bakiyelerinizi sistemlere tanımlayabilirsiniz. Mobil onay doğrulama işlemlerini yapmak istediğiniz hizmetleri seçmeniz gerekir. Doğrulama için gelen kodların kullanımıysa son derece basit olmaktadır. Uygun fiyatlara mobil onay hizmeti sunan OnayTR’den Facebook’a kayıt olmak için numaraları uygun fiyatlara kullanma şansı yakalayabilirsiniz. Numaralarla sms doğrulama işlemlerini gerçekleştirmeniz ardından sosyal medya uygulamalarına kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır.