Oda TV diye bir komplo sitesi var, haber sitesi diye de biliniyor.

(Az önce birisinin paylaştığı bir linke denk geldim... açıp okumaz olaydım...)

Ama o site Doğu Perinçek ile Mustafa Topaloğlu'nun toplamı kadar bir sitedir!

Siyasete dair haberleri doğu perinçek kadar cambaz ve madrabazdır, bilim ve uzay ile arasındaki ilişki de uzaylı mustafa kadardır...

Temelinde Nicola Tesla'nın fikirlerinin olduğu, daha önce Sovyetler'in, şimdi ise ABD'nin ve Avrupa'nın kullandığı HAARP denen proje ile dünyanın istediğiniz yerinde depremler ya da büyük iklim değişiklikleri yaratabiliyormuşsunuz!

Ve dahi insanların zihinlerini kontrol edebiliyormuşsunuz!

Hatta doksan dokuz depremi, Van depremi ve bu son İstanbul fırtınaları da HAARP denen projenin ürünüymüş!

ABD Türkiye'deki iktidarı düşürüyormuş ve ABD’nin eşbaşkanı olan iktidarın olan bitenden haberi yokmuş!

Çüş, çüş, çüş!

Oha, oha, oha!

Evet, HAARP denen proje çok önemli yatırımlar alan ve geliştirilen bir projedir, ama işlevleri arasında radar görevi görmek, yerküredeki iklimsel değişiklikleri gözlemek, küresel çaptaki iletişimi sağlamak ya da ihtiyaç duyulduğunda iletişimi kesmek gibi yetenekler vardır!

Bu projenin yerkürenin herhangi bir yerinde depremler, doğal afetler ya da büyük iklimsel değişiklikler yaratabilme yetisi yoktur!

Bu proje insanların zihinlerini kontrol etmiyor!

Yığınların zihinlerini kolayca kontrol eden şey komplo teorileridir, büyük yalanlardır, yığınların böyle büyük ve absürt teoriler ve böyle çapsız büyük yalanlar karşısında kanıt aramak gibi bir kaygıları da yoktur, onlar böyle büyük saçmalıklara her koşulda inanma eğilimindedirler!

Yığınlar büyük yalanlara inanmak için büyük kanıtlar istemezler, muhtemelen bu komplo teorisinin milyonlarca inananı vardır!

Mesela youtube'a ''Türkiye'nin gizli silahı'' yazın yığınla akıl ve izan dışı video ile karşılaşırsınız!

Oda TV denen bu sitenin de youtube'da o videoları kurgulayıp izlenme ve like alma kaygısı taşıyan çocuklardan farkı yok!

O absürt kıskanılan videoların en kötüsü yüz binlerce kez izlenmiş!

Mesela ODA TV diye bir komplo sitesi var iken Türkiye'yi neden kıskanmasınlar ki!