La Casa de Papel dizisinin ikonik karakteri Berlin'in geçmişine odaklanan yeni Netflix dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Başrolünde Pedro Alonso’nun yer aldığı yapım, La Casa de Papel dünyasının spin-off'u olarak seyirci karşısına çıkacak.

Álex Pina’nın yaratıcısı olduğu ve 2017'de Netflix’te yayınlanmaya başlayan dizi, ilk sezondan itibaren büyük bir izleyici kitlesi kazanmıştı.

İspanyol dizisinin gördüğü ilgi, geçen yıl piyasaya sürülen 'La Casa De Papel: Kore' adlı bir uyarlama dizinin başlamasına da yol açtı. Yapımcılar orijinal dizide yer alan Berlin karakterinin kişisel hikayesini merkeze alacak yeni diziyle, La Casa de Papel'in kurgu evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

İKİ YIL ÖNCE DUYURULMUŞTU

İlk olarak 2021 yılında, orijinal dizi final yapmadan önce duyurulan Berlin dizisinin çekimleri geçen yılın ekim ayında başlamıştı. Bu sırada dizide Alonso dışında hangi oyuncuların yer alacağı da merak konusu olmuştu.

Yeni yapımda Michelle Jenner, teknoloji dehası Keila rolünde, Tristán Ulloa, Profesör ve Berlin’in danışmanı Damián rolünde, Begoña Vargas, Cameron rolünde, Julio Peña Fernández, Roi rolünde ve Joel Sánchez de Bruce rolünde yer alacak.

YİNE SOYGUN PEŞİNDE

Netflix'in paylaştığı 50 saniyelik tanıtım fragmanında en son La Casa de Papel’in 5. sezonunda Andres de Fonollosa’yı canlandıran Pedro Alonso’yu yine bir soygun planı peşinde görüyoruz.