“Öyle çok kaldı ki aklım sende, Munzur’un “aksu”yu gibi helal olsun sevmelerim…”
 
​Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Bir giriyorsun günüme yarınım oluyorsun. Aklımda akşamdan kalma bir sevda türküsü. Öyle özlüyorum ki sevgili burnumda tütüyorsun.  
 
​Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Sensiz ve yitik bir günün akşamında bir pencere önü yoksunluğudur hayat. Geceye devrederim hüznümü yaşamaya inat. Gözlerin doğuyor gecenin bir yarısında odama. İçerden içerden yüreğime vuruyorsun. Bir giriyorsun düşüme. Geceme ortak oluyorsun.
 
Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Sahipsiz bir sokak şiiri gibisin bazen okudukça içten sızlıyorum. Bir kitaba uzanıp şiir okuyayım diyorum sonra. Sonra vaz geçiyorum. Resimlerde gözlerine bakıyorum saatlerce, şiir okumuş gibi oluyorum. Beynimde sana dair alt alta dizilmiş sözcükler. Özlemini sevgili özlemini beynime kilim gibi dokuyorum.
 
​Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Acılar kaplıyor beynimizi. Anaların gözyaşlarında hoyrat bir türkü dinler gibi. Türkü tadında gidiyor gidenler. Diledikçe sızlatan söyledikçe kanatan. Bugünlerde iki şey gelsin istiyorum. Sen ve devrim. Önceliğim var mı bilmiyorum! Seni böylesine severken öncelik konusunda net bir karar veremiyorum. Sensiz ben yarım kalırım bilirim. Devrim gelirse halkların, sen gelirsen kendi adıma sevinirim.    
 
Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Bu benim yalnızlığım içinde bir tek sen varsın. Özlemin mevsimler ötesi bir şeydir kâh yağmur olur anlıma yağar kâh güneş olur alnımı yakar. Şehirlerarası düş gibidir özlemin, tutunacak bir eldir tutunacak bir dal. Eyyy aşk, hecesiz güzel kelime bu gece bende kal.
 
​Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Sen gittin ya hani herkese sen diye baktım. Öyle çoğaldın ki bende elim koynumda kaldım. Gözlerim dolar bazen kelimeler düğümlenir boğazıma yediremem kendime ağlamayı. Sensizlik zor sevgili ne bıraktım ardından bakmayı, nede göze aldım ardıma bakmamayı.
 
​Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Sen gittin ya o gün bu gündür özlüyorum. Yokluğun ısıtmıyor tenimi sabaha teslim olmuş düşlerdeyim. Uzaklarda bir yerde suya hasret topraklar içende sana hasret masmavi çiçekler yetiştiriyorum. Aç kollarını sevgili gülkurusu sevdamı şiirlerime beleyip göğsüne serpiyorum.
 
Aklıma geliyorsun bazen. Ya da tam öyle değil. Hiç aklımdan çıkmıyorsun. Sabahın ilk ışığıyla giriyorsun içime. Gölgesi pencereme vuran bir resmin gülümsüyor duvarda. Sızlamaya başlıyorsun içimde adım adım. Resmin altında kısacık bir not. Ne yazdımsa unutamadım.